Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Big Brother: Strava u BB kući! Jaguar pojeo dvoje stanara i ogrebao stanarku Žvaklinu

Noćas nešto poslije ponoći u Big Brother kuću ušao je jaguar, što se nakon toga točno dešavalo nije još posve poznato ali zna se za sigurno da je jaguar odmah po ulasku ubio i napola pojeo dvoje stanara koji su tada bili u kupaonici A, zatim je jaguar zakrvavljene njuške nastavio lunjati po BB kući tražeći sljedeću žrtvu. Na njegovom putu ubrzo se našla i Žvaklina (33) koju je krvoločna divlja životinja tada i ogrebala preko lijevog obraza na samom hodniku BB kuće!

"Začuo se taj zvuk, probudio me iz sna. Čulo se kao da svinja prdi ili krava uzdiše. Ustala sam se iz kreveta, pogledala sam u hodnik, ali ništa nisam vidjela." izjavila je Gaudina (34) koja je prošli tjedan iznenadila javnost i same stanare šokantnim priznanjem.

"Žvaklina je baš bila kod mene u krevetu jer je mislila da sam joj ja tu sakrio čarape. Iako nisam ona mi nije vjerovala dok sama ne pogleda ispod deke, nije joj čak ni smetalo što ispod deka ja ležim gol. Nakon što je završila s pretraživanjem mojeg kreveta, naravno da nije našla svoje čarape, otišla je nazad u sobu B. Barem sam tako mislio do maloprije..." izjavio je Roki (33) opisujući potencijalni prošlonoćni oralni seks između njega i Žvakline (33), samo nekoliko trenutaka prije nezgode s jaguarom.

"Ja uvijek spavam s čarapama na nogama. Sinoć kad sam legla u krevet primjetila sam da na nogama nemam čarape. Pričekala sam par sati da svi zaspu da nikog ne uznemiravam pa sam otišla u Sobu A. Znala sam za sigurno da ih je Roki sakrio. Ipak ni nakon detaljne pretrage njegovog kreveta nisam ih tamo našla pa sam se zaputila nazad u Sobu B di smo mi cure. Učinilo mi se da čujem helikopter kako slijeće pa sam se okrenula na drugu stranu hodnika. Ispostavilo se da je to režala ta životinja. Maguar, Regular?! Ma ima neko tajvansko ime... Oči su mu svjetlile u mraku, ono usrala sam se skoro od straha, on je onda skočio na mene! Vrisnula sam "IŠ!" i postavila ruke u znak križa. Čini se da ga je malo uplašilo ali ipak me je dobro zakačio po obrazu..." uzrujano i s puno emocija Žvaklina (33) je pokušala opisati potencijalni prošlonoćni oralni seks i sam gnjusni napad strašne zvijeri.

Image Hosted by ImageShack.us
Na slici vidimo jaguara kako se odmara u dvorištu BB kuće nakon obilnog obroka samo nekoliko trenutaka prije nego li će ga ubiti profesionalni lovac na životinje Hwang Kwong preciznim pogotkom iglom za uspavljivanje u lijevo oko.


Ekskluzivno za Big Brother imamo izjavu producenta Big Brothera, gospodina Hansa Grosthela: "Strašno. Strašno je to što se desilo našoj Žvaklini i ostalih dvoje stanara. Ne znam kako je mogla jedna dresirana.. (tu je gospodina Grosthela uhvatio napad kašlja, op.ur.) krvoločna! krvoločna divlja životinja uopće naći put u BB kuću?! Strašno! Ja ću osobno provjeriti osiguranje i ako otkrijem da je igdje bilo propusta, krivci će odgovarati."

Iako je strašno ovo što se dogodilo, Big Brother ide dalje, "mi imamo moralnu dužnost prema našim gledateljima" rekao je gospodin Hans Grosthel "i nema ni govora o ukidanju. Stanari su pretrpjeli toliko toga ne bi bilo pošteno da netko i ne bude nagrađen za to na kraju."


Pogledajte rekonstrukciju napada!

Ovaj tjedan neći biti ni redovnog izbacivanja nominiranog stanara iz kuće. Glasovanje se od danas prekida. Hvala vam na vašim glasovima!
Glasujte ponovno idući tjedan jer se nagrada udvostrućuje!
Dvoje sretnika dobit će uz ovotjednu nagradu kučnih papuča u obliku omiljenog stanara i kape od jaguarove kože! Zovite! Već od ponedjeljka.


I ne propustite petosatni show u nedjelju gdje ćemo još jednom zajedno pogledati i prokomentirati ovotjedne događaje! Ekskluzivno! Vidjet ćete po prvi put i necenzuriranu snimku napada jaguara na dvoje stanara kao i šokantan napad na Žvaklinu koja je idući tjedan pošteđena i tjednog natjecanja u bičevanju! Show ukljućuje i gutače vatre te gaženje uspavanog slona valjkom! Nedjelja! Pogledajte!

Sutra: igra iznenađenja u Kući! Stanari otkriju da cijeli dan smiju jesti samo tvrdo kuhana jaja!
Ne propustite!


Skini BigBrother himnu "Očima te vidim" i osvoji podmetač za frižider s likom svog omiljenog stanara!

BIG!
BIG!
BIIIIG BROTHEEEER!
Samooo na Maaalaaavizijiiiiiii!


Očima te vidim jer gledam teee (veeee)
Ah! Ah! (U-hmmm!)
Očima te vidim!!!
(Aaa-ha!)



BIG!
BIG!
BIIIIG BROTHEEEER!!!!






Post je objavljen 14.10.2008. u 20:10 sati.