Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novakimaderfakerboys

Marketing

Evo i nas nakon pun kurac vrimena

Zdravo svima! Đuro i Cvile se konačno vračaju!!! Haha. Nismo se javljali pun kurac vremena. Opet ja(Đuro) pišem post, ali me je Cvita tjero i tjero da napišem i svaki me dan pita jesam ga konačno napiso, e sada je došlo i vrime. Evo, pisaču vam o sveme posebno.

PRAZNICI:
Bilo je prepreprepreprepreprepre JEBENO!!!!!! Bili smo u Splitu s vatrogascima, zajebavali se u Novakima, Išli na dane piva i vračali se mrtvi pijani s njih kasno u noć, JEA!!! Cvile se je napio bezbroj puta na moru... I tako, ali ovo su bili najluđi praznici dosada, daj Bože da su takvi svake godine. partypartypartypartypartysmokinsmokinsmokinsmokinsmokinthumbupthumbupthumbupthumbup


ŠKOLA:
Kao šta vas većina zna, obadvoje smo se upisali u Šumarsku i drvodjelsku školu Karlovac za Šumarskog tehničara. Ima nas 28 u razredu, i velika večina dolazi iz raznih krajeva Hrvatske (Đakovo, Osijek, Bjelovar, Gorski kotar, Međimurje...) i uglavnom se svi slažemo, mada imamo dva srbina u razredu. burninmad Nemamo još ocjena, ali če se dalje vidit kako če biti.


KAKO SADA STOJIMO SA ZAJEBANCIJOM:
Svi jedva čekamo da prođe pet dana škole, pa vikend. Danas je petak, HVALA BOGU ISUSU MAJCI BOŽJOJ!!!!
Cvile ide u Austriju sutra, jebiga. Ja Renato i Juran idemo u šumu u kestene na Svetu Margaretu, pa se nagutat. Našo sam si i ekipu u gradu, to moram spomenit... Ajde ljudi, nisam našo baš pravo vrime za pianje posta, moram učit, pa se čujemo, i komentirajte puno!!!!!!!!


Post je objavljen 10.10.2008. u 12:05 sati.