Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 207.

Evo ga, tu je i 207. Zgleda da ni teški. Bijeli igra prvi. Crni je u čvrstom okruženju i jedini izlaz bi mu bio pravljenje dva oka. Pitanje je samo, dali ih može napraviti? Kako bijeli kreće prvi, on će nastojati onemogućiti crnome da ih napravi.
Može li bijeli zarobiti crne? Naravno, uvjet je da crni odigrava najbolje moguće odgovore.
Ajmo društvo. Rješavanje!
A sada kratke obavijesti.
- Sutra 11. 10. je subota, a to je dogovoreni termin za redovni zagrebački vikend-go-turnir. Bit će to 3. po redu. Igra se u knjižnici za mlade na Starčevićevom trgu broj 6 u blizini Glavnog željezničkog kolodvora. Nastojati ćemo krenuti sa turnirom između 9:30 i 10:00. Igra se handicap -2. Turnir je otvorenoga tipa i svatko je dobrodošao. Poseban poziv onima koji dulje vrijeme nisu igrali.
- U nedjelju 12. 10. je u Velikoj Gorici u Centru za odgoj u Zagrebačkoj 90 već 340. redovni velikogorički vikend-go-turnir. Igra se istim sistemom kao i dan ranije u Zagrebu, a početak je u 10:30.
- Krenimo sa prijavama za Otvoreno prvenstvo Beograda. Putuje se za dva tjedna. Vrijeme je da se malo aktivnije svi nađemo igrajući za rating EGF-e, da vidimo kako realno stojimo sa kategorijama u odmjeravanjima s igračima van Hrvatske.
bl. Muradenu


Post je objavljen 10.10.2008. u 10:41 sati.