Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnnyq

Marketing

Što se čovjeku mota po glavi kada ima previše vremena?

Zašto čitam jednu knjigu već dva tjedna? Pojma nemam. Knjiga uopće nije loša. S nekoć minimalno 3. knjige tjedno spala sam na 3 mjesečno. I to ako. Nije da me ometa moj prebogati društveni život, iako se i dotični popravio. Tako je to kad se živne dan prije državnog praznika party Šta jes jes, ja se malo zarakijala party yes
Svejedno me muči činjenica da sam prestala raditi nešto što je tako dugo bilo dio mene. Gdje je nestala moja ljubav prema knjigama? Možda je nestala prejak izraz, ali drastično smanjenje je živa istina.
Jesam li se ja toliko promjenila da su se moje strasti svele na plamičak? Moje knjige, moja muzika, koncerti, depeche mode??? Što je ostalo od "stare" mene? Jesam li u zamjenu razvila neke druge strasti? Čim se pitam odgovor je ne.
I sada se pitam nije li prerano da izgorim?
I onda me nazove I. i shvatim da sam razvila neke hibridne strasti rofl Moja ljubav prema ekstremnom i I.-ova prema kuhanju rezultirala je nekim ludim receptima. Moja prema putovanjima a njegova prema vožnji odgovorna je za nekolicinu zbilja fantastičnijh izleta.
I shvatim da je to dobro. Strast trpam tamo gdje zaslužuje, a sve drugo su hobiji koji su me dugo intenzivno zaokupljali pa je sad valjda ona faza kad moraju malo stagnirati na račun nekih drugih stvari. Doći će vjerojatno i faza kada će strast otići malo u hibernaciju.
Odoh ja u krevet sa knjigom belj

Post je objavljen 09.10.2008. u 21:01 sati.