Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luc3jbfan

Marketing

××you don't know what you got till its gone,and you don't know what its like to feel so low××

ee ljudi..nesto mi ne valja sa sifron proslog bloga pa san napravila novi..inace moj blog je bia ovAj..eto nema nista novo..nekidan mi ukralo mob u jokera pa sad iman novi..presavsren je mob i baren sto puta bolji od onoga,al meni ga je nekako za...al dobro sta je tu je..eo podijelit cu post u grupice..

_LjubAv_
a zaljubljena ka uvik..jos je i bilo neke sanse al je on nasa curu..drago mi e da je sretan a za mene me nie briga..mozemo jos bit prijatelji naravno..

_pRijAtELjStVo_
a tu sve supp..bilo je nekih razmirica i nesporazuma al sad je sve ok i drago mi e zbog toga jer..my stars are my friends!bff san sa maron i mimi..a mimi mi e dosla na ciovo pa iden u subotu ili u petak odma..kako cemo se napricat..a tako e to kad se stari prijatelji nadu..xD..

_shKoLa_
a nie bas najbolje..nisan dobro startala al popravit cu se to e sigurno..sad se moran uozbiljit i uhvatit se ucenja jer san 7.raz..jos neznan sta bi tila u zivotu,mislin muzika mi je na prvom mistu i to mi je najveca strast al nie tu lako..tesko je uopce probit se,a onda danas si glavna zvijezda,sutra nitko ne zna za tebe..sve je to zajebano..

_izLasci_
a izlazi se izlazi..samo ne u zadnje vrime..stalno mi je neka strka pa ne stignen..al eo sutra iden na trampulin..isuse koliko dugo nisan bila..heh..a moran i u kino prikazuju se dobri filmovi..a iduci mi misec dolazi camp rock..jeeej..iako san ga vec gledala al svejednoo..

eto to bi sad ka bilo to,pa sad polako iden sredivat blog..pozdravi goes to:::mare.luka.mimi.antea.lorena.ana.bubimir.anja.emica.gabi.ivan.
pozzzz


Post je objavljen 09.10.2008. u 15:03 sati.