Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogohod

Marketing

Imamo dildo

Trijumfalistička izjava - IMAMO HRVATSKU - izbjegla je doći do punoljetstva bez novog premještanja rođendana, kad ju je sustigla nova izrečena kroz usta premijera, da imamo još nešto. Nije bila potrebna lucidnost nekadašnjeg čuvara državnog pečata, koji je ocijenio vrijednost mozgova - kilo za euro - da bi se otkrilo kako IMAMO MAFIJU.

Imamo li mi mafiju ili ona ima nas - škakljivo je pitanje potaknuto od onih koje misle ozbiljno i tvrde, opetovano ponavljajući ZNA SE.

Mujo iz vica, opraštajući se od Fate, odlazeći u novi pečalbarski ciklus, pitao je ženu kako će podnijeti njegova izbivanja; vrijede li ta odricanja onih sve manje eurića i gomilanja suvremene tehničke robe, može li otputovati s mirom. Ohrabrila ga je: Samo ti pođi! IMAMO DILDO!

O zagađivanju čovjekove okoline - drugom prilikom. Na spisku sredstava za zadovoljavanje nasušnih potreba na mala vrata ulazi plastika. Batteries and charger included.

Uzeti stvar u svoje ruke - parola je koja je dovodila i do temeljitih promjena, pa i revolucija, različito će se gledati, zavisno u čijim rukama je riječ. Poncije Pilat je, znate već, oprao ruke. Najavljene su temeljite promjene u nekim kabinetima. Čija će nas pozadina, smještena u upražnjene fotelje, povesti naprijed?

Šta će na kraju kome ostati u rukama, ne pitajte ni Muju ni Fatu, oni nemaju glasnogovornike, valjda neće i oni ostati praznih ruku. Oni čiji efekti rada tapkaju u mjestu, ograđiju se od protuzakonite prodaje kino-ulaznica u Šibeniku, tvrdeći da je ta pojava iskorijenjena otkako su ukinuta kina.

Cirkus je negdje drugdje. Panem et circenses. Fata ne ispušta "igračku" iz ruku. Takva su vremena. Original je u Mujinim rukama. Kome su prazne ruke? Ne poželi igračku bližnjega svoga, makar se morao igrati sam!

Tko nam je za kormilom države? Otkako se klasična kormila zamjenjuju joystickovima, netko bi se drznuo primijetiti da se gorepomenuta Fata malo puno zaigrala...Nije pročitala ono što je započinjalo sa Warning i nekoliko pasusa s vrlo sitnim slovima. Belaj ne spava.

Post je objavljen 09.10.2008. u 12:09 sati.