Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Zion Crew i Impurita u Zrenjaninu

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

U organizaciji Banathardkor zadruge u Zrenjaninskom Kulturnom centru drugog vikenda oktobra koncert će održati bendovi Zion Crew i Impurita.

Zion Crew nam dolaze sa severa Srbije, tačnije bend čine muzičari iz Bačkog Monoštora, Bezdana i Sombora. Radi se o jednom od zanimljivijih bendova koji je nažalost tek u poslednjih godinu dana postao poznat ljudima koji žive van Severnobačkog okruga.
Zion Crew sviraju reggae, repuju, sve to pritom kombinuju sa hardkorom i metalom. Džungla na bini koja u Zrenjaninu so sada nije viđena. Pritom, mnogi Zrenjaninci pamte njihove nastupe na Trenchtown i Exit festivalu. Takođe, jedan od članova Zajona, Chakka, je u gradu na Begeju nastupao kao gost MC na koncertima ST!llnessa i Joke-a.

Impurta...šta reći, domaća snaga, stara škola banatskog hardkora. Oni ne sviraju hardkor, u njihovoj muzici ima svega, ali oni žive hardkor...Uvek jaki, ovog puta još jači. Naime, Impurita je pojačana još jednom gitarom. Čovek koji je svira nije Zrenjaninac, ali je ovdašnjoj pubilici poznat od ranije.

Koncert Zion Crew-a i Impurite biće održan u petak 10. oktobra u holu Kulturnog centra.

Početak je najavljen za 22 časa, a ulaznica će koštati 100 dinara.

posted by Cef

Post je objavljen 08.10.2008. u 22:52 sati.