Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikaocekivanja

Marketing

Hladno Pivo na Otoku Mladosti

XXLive koncert Hladnog Piva definitivno je vrijedan jedne XXL recenzije koja to neće biti jer nemam vremena :D


Hladno Pivo je već dvadeset godina na glazbenoj sceni, što su obilježili nezaboravnim koncertom na Otoku Mladosti u Zagrebu. Hodanje do tamo bilo je u najmanju ruku simpatično. Jedino što ste trebali je pratiti entuzijastične i vesele alternativce koji se čoporativno vuku u istom smjeru. I tako smo stigli do stagea.

Program je pokrenut nastupom odličnog španjolskog benda Obrint Pas, koji je uspio već prvom pjesmom zagrijati smrznutu publiku. Publika je, naime, masovno kupovala pivu (koje je, naravno, bilo na svakom drugom štandu) i tu i tamo vruće fine kokice, te su osjetili potrebu skakati na ma što to gore sviralo just for the hell of it. O cijenama nećemo. Picksiebner nisam čula.

I tako je show započeo u 20.30.
Gomila se polako ugurala u prednje i srednje redove (jer je koncert bio na otvorenom) i krenuo je proces kako-da-dignem-glavu-i-uhvatim-malo-zraka. Uglavnom, prostor je stvarno velik, ali preko 20 000 ljudi na istom mjestu skače i divlja i gura se i jednostavno nema mjesta za zrak.
Akustika je također bila loša, ali to im opraštamo jer ipak nisu mogli naći prigodnu dvoranu za pola Hrvatske (*pretjeruje*).
Mišljenja su podijeljena oko set liste. Jedni kažu da je bilo premalo starih stvari, drugi kažu da je bilo čist okej. Meni je jedino bilo stalo da odsviraju Nije Sve Tako Sivo, Jednim Osmijehom, Pijan, Pitala Si Me, Dobri Prijatelji, Šamar, Zimmer Frei i mog Supermana. I jesu ^^
Mile je bio simpatičan, a i bend se sasvim dobro držao. Loved it.

Dobila sam dvaput laktom u glavu, trbuhom o leđa, vidjela više vrsti torza, nego što je zakonom dopušteno, izgubila osjet u nogama (marte. marte.), no bilo je prekrasno.
Fotke nemam. *pokunj* Ali zato ću imati u petak!

Tko nije bio, ima da mu bude žao. Na youtubeu možete pogledati videjiće. Pozdraf mojoj HP ekipi! *maše im*

*naj hp izvedba supermana ever


thora

Post je objavljen 08.10.2008. u 19:21 sati.