Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lejla07

Marketing

A... sad mi je dosta..

Sad mi je stvarno pun kurac svega! Ovak, još jednom ponavljam - ja se NISAM nafunjila na tebe! Koji dio ti tu nije jasan? Zakaj bi se ja bila miješala u to kaj si se ti nafurila na Sanju dok te zajebavala zakaj mi nećeš odnijeti ono na poštu?
I kaj se uopće bzvz nafuriš na Sanju kad te zeza! Pa kolko put znamo Jelenu zajebavat zbog toga kaj je plava pa se ne nafuri ko ti!
Hm.. pametovanje - do sad si ti pametovala, a sad sam ja počela pa ti smeta jer ispadaš gluplja..ili..? wink Kaj se tiče soljenja pameti - da te podsjetim, ja tebi nisam govorila kad si se posvadila s Darkom onu "slavnu" rečenicu koju si ti meni svaki jebeni put rekla dok sam se pokačila s Matejom! I nisam ti rekla sad ovo, sad ono, a ti si meni bome solila pamet i to kak (samo te ja nisam slušala)! Imala sam respecta prema tebi prije znaš čega, (neću spominjati) al ti dobro znaš! A sad se tu nama kurčiš i za svaku jebenu sitnicu pizdiš, a nekome drugome popustiš jer ga voliš, jer ti fali, jer se hoćeš s njim čuti ili ne znam kaj! Briga me, al daj ti o tome razmisli! I sjeti se samo kak si reagirala u Sax-u na svaki moj komentar dok smo se spominale o tome dal se isplati studirati: "Joj daj, Ljerka!" i kolutanje očima! - pa čuj, nije ni to bilo lijepo od tebe, pa se ja nisam nafurila. Jer sam ja rekla ono kaj sam mislila, a ak se ti nisi složila s tim, mogla si reći ono kaj misliš, a ne omalovažavati moja mišljenja. I to tvoje: "Joj daj, Ljerka!" - ja čujem dosta put na dan.. Al prešutim. A ti popizdiš.. zbog čega??
I ono kad si se prošle godine nafurila na mene jer sam ti upala u riječ par put..helou?? Ok, jest nepristojno al nije bilo namjerno, a ti si se 1 dan uspjela srditi dok ja nisam par put rekla da mi oprostiš - isto to je ove godine bilo i sa Sanjom, počela si se nasred Korza zderavati i furiti! Jučer, nakon kaj sam te ja blockala na msn-u, si počela Sanji pucati na savjest.. I da ne spominjem prošli petak kakva si bila - u školi nisi htjela s nikim pričati, cure su me pitale kaj ti je, nisam znala kaj da im velim.. Cura (mislim na Sanju) stavrno nije mislila ništ loše dok te zezala i uopće nije istina da te zapostavljamo, isključujemo ili bilo kaj slično tome! A ti si se pametna srdila i ni riječi progovorila, i dok sam te pitala kaj je ti si okrenula glavu od mene. Čekaj, nisi mogla lijepo reći ak ti nešt smeta i bile bi to riješile na pristojan način, a ne tak.. A sad samo svu krivnju svaljuješ na Sanju i na mene..
Kaj se tiče još Sax-a ujutro - glupo mi je ić na kavu na 10 min, jer i prije i poslije nastave svaki dan ić na kavu i još uz to i cigarete kupovati i hranit se.. Mislim da je to bilo pretjerivanje u trošenju mog novca..

Poanta svega:
moja savjest je čista..

Post je objavljen 08.10.2008. u 19:14 sati.