Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/katarina159

Marketing

Ne znam što mi je! Od kada je seka otišla, osjećam se napuštenom. Ona je uvijek bila tu i branila me! I ja sam nju! Ali sada nemam koga braniti i nitko ne može mene braniti kao što je ona mene! Moram se brinuti i braniti se sama za sebe jer mi nema moje voljene osobe - seke Dajane!

Nekako mi nešto nedostaje u mome srcu! Shvatila sam tko je to - Dajana! Ona je moja SREĆA! Ali sada ona živi sa svojom srećom, svojom ljubavi!

S njom sam mogla pričati o svemu što me je mučilo i osjećala sam da je ona ta osoba koja me neće nikada izdati! Ali sada s njom mogu samo ponekad popričati! A sjećam se svađa i smijeha koje smo dijelile! Sjetim se da sam se uvijek kada je zaspala ja prikradala i tiho, da ju ne probudim, uzimala daljinski i gledala televiziju. Sada to više ne mogu raditi jer sam sada sama u sobi. Ponekad se sjetim kako sam ju budila kada sam se bojala. Njoj je to smetalo jer sam htjela razgovarati s njom usred noći. Mogu li to sada činiti? Ne mogu! Ne mogu je vratiti! Ne mogu! Ona me je jedino razumjela i vodila svukuda! Ona me je prihvaćala u potpunosti – onakva kakva sam!

Tko će sada biti uz mene kada se budem bojala? Kada se probudim sama u sobi i sjetim se nje, počnem plakati! Uz nju sam se osjećala sigurno! Ona me je mnogočemu naučila u životu! Bila mi je uzor! Imam li sada uzor? Imam, ali ne takav kakva je Dajana bila!

Tko će mi dolaziti u sobu i govoriti:“Ivana, smijem li posuditi majicu?“ Pa to...nitko ustvari neće raditi! Tko će me buditi glazbom? A to mi je prije jako smetalo! Tko će mi se sada obraćati s onim divnim:“Sekice!“ ili pitati:“Sekice, jesi li mi se naspavala?“ Možemo se čuti telefonom, ali ja bih htjela da to čujem uživo!

Kada je odlazila, nisam ju htjela pustiti! Moje srce nije htjelo da ode! Ona i ja dijelimo nešto što bi sve druge osobe trebale imati: ljubav, sreću, smijeh, igru......

Ali, voljenu osobu moraš pustiti da ode! Ona izgrađuje novi, odrasli život i izgrađuje ga s osobom koju voli i koja voli nju. Imam prijatelje koji me podržavaju i oni će mi pomoći da ponovo osjetim sreću i zadovoljstvo. Prijateljstvo i ljubav su najvažnije stvari u životu svake osobe!

Sekice volim te!


Post je objavljen 07.10.2008. u 14:38 sati.