Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusarskabanda

Marketing

Riba smrdi od glave!


Ne pačam se puno u politiku jer od toga obično nema koristi. Kao što nisu od nikakve koristi ni javni mirni prosvijedi. To je masovno okupljanje građana za mene u rangu cirkuskih predstava. Ostavi odjeka u lokalnim novinama na deset redaka teksta između dvije minorne informacije.

Do sad smo imali u više stotina primjera prilike vidjeti kako nam je Vlada sa "premilim" premijerom Sanaderom u totalnioj banani. Nesposobni skorojevići koji se igraju velikih moćnika na račun bijedna i sve siromašnija naroda. Ako se pod hitno nešto ne promijeni, nikad, pa ni onda nećemo vidjeti Evropske unije ni centimetar bliže nego li smo sada.

Premlaćivanje novinara i to ne jednom do sada, razni mafijaški obračuni i još koješta, nije bilo dovoljno za pokrenuti neke akcije od strane nesposobne i korumpirane nam policije sve dok se ruka nije digla na nevine žrtve ubijene usred dana.

Pitam se da li će se sad nešto promijeniti. Hoće li se se recimo žrtvovati nesposobna Vlada na čelu sa svojim još nesposobnijim Premijerom? Hoće li?

Kako će se još jedan fijasko državnog vrha ispraviti? Zamijeniti će nesposobne sa još nesposobnijima??? Pa da, po starom dobrom običaju...


Zato dragi čitaoci, vrijeme je za promjene!

Vrijeme je za lupiti šakom o stol!

VRIJEME JE ZA POBUNU!
Za građanski neposluh do zadnje kapi krvi. Vrijeme za promijene!
Štrajkom na svim frontovima prisilimo Vladu i Sanadera da odstupe sa svojih pozicija!


Za javnu debatu obratite se kod LipaMare


Post je objavljen 07.10.2008. u 13:58 sati.