Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/devetioblak

Marketing

Leteće naušnice - držati čvrsto !!!


Za one od vas koji to još nisu znali vile nastaju od prvog zvonkog smijeha malenog djeteta. Taj se smijeh otkine od djeteta i uzme oblik neke od različitih vrsta vila i odseli u neku od čarobnih zemalja gdje god već vile obitavaju (kao što je općepoznato neke prebivaju u Nigdjezemskoj i zovu se nigdjevile). No s vremena na vrijeme dogodi se da se pokoji smiješak ne otkine baš odmah i onda usvoji neke od djetetovih osobina poput strašne razigranosti i maštovitosti i malo zločestoće. Takve vile onda ne odu iz našeg svijeta nego se još ponekad pojave ovdje il ondje i unesu pomutnju u naš ionako zbrkani svijet. A u takvim slučajevima i dijete ponekad zadrži pomalo vilinskog u sebi. Većina djece to izgubi kako odrasta, ali neki, samo neki, nose čaroliju u sebi cijeli život.
Oni vam se nasmiješe i u isti mah izađe sunce. Ili vas samo pogledaju i odmah zaboravite zbog čega ste bili uzrujani. Ili vam ispeku kolače koji mirišu još danima nakon što se ih pojeli.
Nakon što im čujete glas, čak i preko telefona, u glavi vam ostane svirati vaša najdraža melodija. A ono najbolje je što vas mogu utješiti i bez riječi. Ako naiđete na takvu osobu, ona će vam zasigurno postati prijatelj kao ni jedan još od onog plišanog mede iz djetinjstva.

Za jednu takvu vilinsku Vlastulju na 9. oblaku uhvaćena su dva vilin-konjica. Kako su to vrlo nemirne životinjice, koje na krilima imaju vilinsku prašinu (što je također općepoznata činjenica) to nije bio nimalo lak zadatak. Čak i sad, ako ih se pažljivo ne čuva mogli bi odletjeti.



Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 07.10.2008. u 07:26 sati.