Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rugbymakarska

Marketing

Slavlje u Ljubljani

Ljubljana, igrališe Emoona
4. kolo Interlige
Olimpija : Makarska 12 : 17 ( 0 : 10 )

Nakon prošlotjedne pobjede protiv Zagreba, makarski ragbijaši ovu su subotu otputovali na noge Olimpiji iz Ljubljane u sklopu Inter lige . Iako oslabljeni neigranjem nekolicine igrača i sa svega 15 igrača makarani su u ovu utakmicu ušli kao favoriti i sa željom da osvoje maksimalnih 5 bodova. Nažalost bonus poen je izmakao ali su naši ragbijaši u iznimno teškoj utakmici potpuno zasluženo slavili 17 : 12 ( 0 : 10 ) ,prvenstveno zahvaljujući odlićnoj igri u obrani. Za Makarsku su poentirali Dedić ( 12 ) i Mračević ( 5 ).

Beni Grle, igrač i tajnik : Zalužena pobjeda. Iako smo otputovali bez nekoliko igrača uspjeli smo pobjediti, zahvaljujući prvenstveno dobroj igri u obrani i velikoj želji. Ovom pobjedom smo potvrdili pobjedu protiv Zagreba. Sada je na redu Nada i to je utakmica koja će pokazati gdje smo zapravo i kakve su nam šanse u ovoj sezoni za nešto više. Ova utakmica nas je dosta fizićki potrošila i nadamo se da ćemo se do srijede uspijeti potpuno oporaviti.

Ovu srijedu (08. 10 ), u zaostaloj utakmici prvog kola Interlige, ragbijaše oćekuje veliki derbi sa splitskom Nadom. Utakmica se igra na GSC u Makarskoj s početkom u 14 sati. Nada je zasigurno favorit ali ni Makarska nije bez šansi,naročito ako prikaže igru u obrani kao protiv Zagreba.


Ostali rezultati 4. kola : Zagreb – Nada 14 : 18
Ljubljana – Mladost 45 : 0


Post je objavljen 06.10.2008. u 22:48 sati.