Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Ubojstva, ubojstva...

Nakon stravičnog smaknuća kćerke Zagorčeva advokata, provlači se po svim medijima pitanje da li smo sigurni na cesti, pogotovo u Metropoli?

Kao prvo, mislim da nećemo pasti kao žrtve osvetničkih mafijaških prepucavanja, osim možda kao tzv. kolateralne žrtve ako se baš nađemo u krivo vrijeme na krivom mjestu. Doduše, pošto baš i ne izlazim(o) u narodnjačke klubove i u kafiće iz kojih zavijaju Cece i ostale - teško.

Da nas može koknuti suludi susjed, napušteni ljubavnik (kao ona prva djevojka - ubijena ujutro na Srebrnjaku, koja je jadna pala u zaborav) ili ljuti bivši bračni drug koji onda kokne i tebe i tvoju advokaticu, ne daj bože trenutnog frajera i njegovu širu familiju prije nego netko reagira, da ne spominjem tipove koji mi se sa Mečkama i BMW-ima preguravaju u red pred semafor, nakon što sam ja do tamo dogmizala brzinom puža balavca - pa sad ti njima opsuj majku ili nedajbože pokaži bosanki - pitanje je da li će izvući pištolju i na mjestu te koknuti...

Da su takvi uzeli maha - pa se šepure po gradu bez ikakvog straha, dok nam se naši presvjetli političari i javne ličnosti bore za subotnju kavicu sa dotičnima - e to je dragi moji javna tajna.

O čemu pričamo?

Ako je bivši dragi jadne ubijene Ivane u vezi sa Petračem, da su si Petrač i Zagorac bili kućni prijatelji, pa mu ovaj ot'o sina (mezimca), pa se međusobno počeli optuživati na sudu, pa su isplivali i famozni dijamanti oliti što je već "svijetlilo" po sefovima, da je tu i "presvijetli" Pukanić - prijatelj i neprijatelj svih poznatih s ove i one strane zakona, malo ga vole, malo pucaju u njega.... Ima toga u nedogled.. rolleyes

Ako je istina da je Ivana bila odvjetnica - pripravnik tzv. vježbenik - postavlja se pitanje: što je radila u 11 sati na kućnom pragu??

Ja sam do tog vremena već puno toga učinila na svom radnom mjestu, da ne spominjem nekog tko radi u tvornici ili kopa kanale... Mi smo već i gablali i vratili se na šljaku.

Ja bih se više bojala samoorganiziranih etnički pročišćenih bandi koji svako malo premlate nekog jadnog Cigu, homo orijentirane dečkiće i mirne mlade ljude tipa Luka Ritz - koji nisu imali dovoljno u džepu da zadovolje pohlepne horde, a da policija ne radi ništa po tom pitanju. Već danima. Već mjesecima... !!!! mad

Nek se lijepo prebace u noćnu smjenu, nek izađu u grad kada treba - u gluho doba noći, a ne da love nas radne ljude kad ujutro žurimo na šljaku i domaćice što idu u dućan, pa umjesto 50 voze 55, a ovi - važni frajeri - opale nas po džepu..

Nek love klince što divljaju po noći autima, pa se ubijaju, a drugo jutro - opet najebu ovi gore..

Dečki u plavom - na vama je red!! hrvatska

Post je objavljen 06.10.2008. u 16:53 sati.