Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

27.09.2008. Sveta Nedelja VII.Memorijal "Pavo Ivanec"

Za ovo natjecanje smo se okupili u malo izmjenjenom izdanju jer je naš prec i zapovijednik ekipe otišel na teren u Dubrovnik i vrača se tek iduči vikend al dobro za sve postoji zamjena pa i za njega i mene koji sam tog dana imal sudačkih obaveza.Tak su u ekipu upale Anka i Marina na mjestima tekliča i zapovijednika. Ekipa se okupila oko dva i več su nešto prije tri bili ui Sv.Nedelji.

Buduči da su u to vrijeme ekipe tek počele dolazit dečki su odlučili da odvježbaju među prvima.
Tak je i bilo . Prva vježba 35.20sek. čista al mogla je i bolje jer je vodna dobre dve sek. bila brža od navale koja je imala lošu predaju cijevi kod razdjelnice al nema veze imaju još jednu vježbu za popravak. Druga vježba odlična a ujednu i novi rekord ove ekipe i društva 32.30sek. čista vježba ko suza.
Ekipa se poslje zaputila na klopu i pijaču al su se nakon toga vratili pogledati ostale ekipe al i naše susede iz Starog Čiča.
Na natjecanju je nastupilo 29 ekipa u kategorijama DM , DŽ , MA i ŽA.Od toga 12 muških i 11 ženskih seniorskih ekipa.Najbolje u ženskoj kategoriji bile su cure iz Starog Čiča sa vremenom vježbe 39.00sek., cure super vježba pred samo državno, 2. cure iz Odranskog Obreža ( 46.60sek.) i 3. cure iz Donje Vlahiničke ( 46.90 sek. ).Ove ekipe koje su bile najbolje u ženskoj konkurenciji idu na državno natjecanje pa se vide i rezultati. U muškoj konkurencije 3.mjesto osvojila je ekipa Bijele Gorice ( 35.50 sek. ) , 2. mjesto ekipa Otok 1 ( 34.20 ) i mi Buševčani prvi s 32.30 sek. .

Poslje proglašenja dečki su se malo zaigrali i napravili jednu pizdariju pa smo otišli ranije da se ne slikamo pred ostalim DVD - ima.

Lepi pozdraf iz Buševca i vidimo se več sutra u Stupniku !!!


Post je objavljen 04.10.2008. u 14:28 sati.