Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

29.09.2008. Stupnik III Kup DVD Stupnik

Na natjecanje smo krenuli u još mješovitjem sastavu jer su neki najavili da dans nemogu na natjecanje pa sm zval zamjenu iz ženske ekipe tak da se broj cura u našoj ekipi popeo na tri komada. Vodna , cjevna i strojar iz prve postave a navala pol-pol jen iz ženske a jen iz muške.
Krenuli smo oko pol dvanaest i bili u Stupniku nešto poslje podneva. Kak nije bilo puno ekipa na natjecanju suci su več imali pauzu pa smo ih malo pričekali da se odmore pa smo krenuli na stazu. Prva vježba 40.20sek. il tak nekak čista. Bila bi bolja da ni bilo para tehničkih greški u navalnoj grupi al dobro tu je još i druga vježba za izvlačenje i tak je i bilo druga vježba 38.80sek. čista i čist dosta za prvo mjesto.

Nastupalo se u svim kategorijama osim mladeži. Najbolja ekipa u kategoriji Ž - A bila je ekipa Odranskog Obreža , 2. su bile cure iz Dragonošca a 3. cure iz Sv.Nedelje. U kategoriji M - B 1.mjesto GPVP Pliva i 2.mjesto DVD Odranski Obrež . U našaj kategoriji 3.mjesto DVD Sv.Nedeja , 2.mjesto DVD Strmec te na 1.mjestu mi Buševčani.
Ovo je več jedan lagani niz , tri natjecanja tri prva mjesta i to na onim natjecanjima gdje smo lani bili prvi. Sve za pet.

Pozdraf svim ekipama koje ove godine idu na državno u Split i nek im je svima sa srečom i da najbolji pobijedi.

Lepi pozdrf iz Buševca i viđamo se u Zaprešiču !!!!

Post je objavljen 04.10.2008. u 14:05 sati.