Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tears4songs

Marketing

Pauza

Yep, došlo je vrijeme za pauzu. Od obaveza (koje nisu tako velike) baš ne stignem "landrati" po blogovima okolo i ostavljati komentare. Onaj tko nađe moj komentar na svojem blogu neka bude veseo. I neka vas pauza ne zabrinjava... svi znamo da me tako zna držati do maksimalno mjesec dana, da tada puknem i svima odem. XD

*trep trep* Tek ovog trenutka mi sinulo da će prvog dvanaestog biti dvije godine postojanja bloga. Vrijeme je da počnem razmišljati o jednom grand postu. Dvije godine je mnogo vremena.
...kad se samo sjetim sjedanja u klupu u drugom razredu...rolleyes toliko promjena............


Vaxsysl ide odahnuti. Dolazi ne tako lijepo vrijeme prije mira, a on želi dobro započeti četvrtu godinu i čim prije položiti razliku ispita. Krenuti će na tečaj grafičarstva. Mašta mu leti... puno je teksta na pomolu, puno osjećaja za napisati, izreći, osjetiti, mnogo duša za pomoći. Ne zaboravimo i sintesajzer sa pobrisanom prašinom i mojim razigranim prstićima. :)

Bio sam loš u ostavljanju slatkiša. Ovim se putem, među ostalim blogerima, ispričavam
novonaišlim blogeri(ca)ma što nisam ostavio komentare. No znajte da ono što piše crvenim slovima pri početku boxa nose istinu - Ja vrednujem sva sjećanja. - A to vam znači da imate zagarantiranu kamatu. :)

Vaxsysl odlazi na svoj počinak.
Želi da budete ovdje kada se vrati.



/
pokisli ja...glupa lampa XD

Post je objavljen 04.10.2008. u 04:00 sati.