Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

E P I L O G - TKO MI USKRAĆUJE INFORMACIJU?

Smatram svojom dužnošću izvijestiti o ishodu mog problema o kome sam pisala u tekstu pod naslovom TKO MI USKRAĆUJE INFORMACIJU, koj sam aktualizirala u dijelu javnosti poslavši taj tekst internet vezom na četrdesetak e adresa.

Naime već 25. 9. tijekom popodneva na broj mog mobitela nazvala me, iz Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, gospođa Morana Begač koja je stručni referent u odnosima s javnošću u Kabinetu ministra poljoprivrede te mi usmeno rekla da su oni napravili novu meil listu novinara na koju je upisano i moje ime, te da ću dobivati sve informacije kao i ostali. Prvu Obavijest, odnosno Priopćenje iz ureda gospođe Morane Begač primila sam 30. 9. a narednu već 1. 10.

Uvjerenja sam da je time problem uskraćivanja informacija, meni, iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva poljoprivrede ribarstva i ruralnog razvoja završen.

Detalje o tome kako je došlo do ponovnog vraćanja mog imena na novinarsku meil listu neznam. No zahvaljujem svima koji su u tome sudjelovali i u vezi s tim komunicirali.




Post je objavljen 03.10.2008. u 23:39 sati.