Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

Viva la vida


Mozak mi je stao. Imala sam cijeli dan viziju za dobar post i sad sam si sjela na krevet ( u sobi pišem jer nam još ništa osim sobe nije sređeno, pa mi je monitor na kučištu a tipkovnica i miš na krevetu odnosno meni na nogama:)) i nemam nikakvu normalnu rećenicu da sročim.

Gradnja našeg malog stana se produžila...Polovica sve radi sam i ide mu sporije od očekivanog, nadamo se da bi kroz 4 tjedna trebalo biti sve gotovo. Gospođa Sveki mu svaki dan kvoca kak je spor da i mene malo iritira ali kaj da mu ja radim...nije on učeni majstor...neke stvari radi dva puta (kadu od tuša npr. dva puta postavlja:)), samo sa odvodom i vodovodom se je mučio 3tjedna. Nije da ga branim...u biti je....ali ....to je moja Polovica :))

Preselili smo se hvala Bogu iz one kuće...ostavila sam ih bez pozdrava jer su me tri dana prije izvrijeđali ko neku balavicu. S njima više ne želim imati posla...ikad!!

Još uvijek gledam k drame koje su me oduševile...bila sam bez neta nekih 20 dana (kod kuće) i lagano sam bila u krizi ....i sad znam kako se osijećaju pušaći kad ne mogu zapalit hehehehhe....Polovica mi je rekao da će me dat na lijećenje od k drama....da bude on otvorio kliniku za takve bolesnike poput menerofl. Mislim da sam ga izludila s tim ispitivanjem i zanovjetanjem kad će nam doći postavit adsl...čak sam angažirala i šogora (radi u našem vrlom monopolistićkom centru:))da nekaj požuri jer da ja više ne mogu. Tako da je i on bogec moral slat pisma i zvat ljude okolo da kaže kak mu je šogorica popizdila rofl.

Na poslu je sve po starom ...radim...radim i radim...idući tjedan bi trebala i dobiti jedan važan dio opreme za moju malu firmicu tako da jedva ćekam...to će mi puno olakšati posao.

..................................


Pozdrav mamiF i njezinoj preslatkoj djeci wave

...................

fino

Post je objavljen 03.10.2008. u 18:35 sati.