Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mypurplefairytale

Marketing

Soo haappyy. =)=)

Ah bolje sam.. mnogo bolje.. =)..

Osmijeh je opet tu. =).. opet sam se vratila u staru Anu koja valja gluposti, koja se smije u trenucima kada se nebi trebala smijati. Opet trčim starim, prljavim ulicama Zagreba, opet trčim sa Ivom na bus. I nekako sam baš super.. sve se napokon vratilo na svoje mjesto..
Antonio je našao curu. I stvarno je sretan sa njom, a ja ću biti kuma na vjenčanju.. Antonio moj, volim te puuno i hvala ti što si bio uz mene u ovim danima.. =)
Matej je opet u mome životu. Napokon smo se pomirili i vratili naše prijateljstvo u normalu.. opet smo najglasniji u tramvaju, opet trčimo i smijemo se glasno glasno.. presavršeno.. =).. opet se smijemo onom tipu na trgu što prodaje novine.. a precarski.. =)..
Meni i mojoj ljubavi je danas ( i sutra xD) 2 mj.. preamazing.. i iako mi izgleda da je puno dužee i ovo je dosta dugo pošto smo udaljeni 300 km.. ali kako smo se rekli danas mi nemamo kraja, mi trajemo vječno.. dok nas smrt ne rastavi… =).. volim te naaajvišee. =)..

I stvarno sam sretna.. i Ivana mi ide u Graz sutra. Jooj e, ja biii.. xD.. ali ja idem u Beč u 3 mj. i bit će nam preluudo.. hehe.. =)..
i farbam se u ljubičastu uskoro.. ajmee jedva čekam.. hehe.. i bušim si cijelo uho.. samo moram odlučiti koje ću, desno ili lijevo. I kada navršim 16 idem se pirsati.. vjerojatno obrva, ali tko zna što ću na kraju probušiti.. xD..

i napokon sam skinula neke pjesme.. (malena podsjeti me da ti sendam sada onu pjesmu.. hehe) i sad ih nemogu prestat slušati.. xD.. i jooj seka mi je bubina.. a ja ju gnjavim uz to xD.. i počinje joj faks u ponedjeljak.. hahahha.. a jadna.. xD. i morala sam sutra na školsko, ali odustala sam danas.. hehe.. neću se ja tamo brukat.. ma bjež.. pa da me prof do kraja 4. razz zbog toga zeza.. noo taankss.. =)..

i daa.. Tko je kriv?? xD

i žeelim u školuu.. ajmee.. ne znam, postalo mi je tako lijepo u toj žutoj ustanovi. I stvarnoo volim svoj razred.. volim kada se svađam sa profesorima, pa kada me Benko brani.. volim kada me izbace sa sata, pa kada Marko i ja odemo na igralište i plešemo i skačemo.. volim kada Martina čita njemački.. (usporeni film.. xD).. volim kada trčimo po onim hodnicima, i kada se smijemo od uha do uha.. volim kada imamo hrvatski ( a jel vi imate informacije?? Mi: nee, naši starci dolaze kako oćee. Hahaha), robu ( sredstva za njegu kože i nokata.. ilii.. a nemojte se derati, smanjit ću se.. haha, ionako ima metar i 20 xD), engleski ( i njezino uzimanje daha.. xD), zemljopis (i to, pa zapišite, pornic.. hahaha), informatiku (isključite mobitele, bacite žvakaće, torbe pod klupe, jakne na vješalice.. mariiić što sam rekaoo za žvakuu?? I tako svaki sat.. xD).. ma lijepo je meni.. stvarno imamo bisera kakvih nitko drugi nema.. 2Bk u srcu zauvijeek.. =)

i idem na svadbuu uskoro.. wii wii. I doći će naši Dalmatinci.. opet će me grliti iliti gušiti me. xD.. a neka, sve je to lijepo.. barem ću vidjeti neke ljude koje nisam vidla ohoho.. =) i jedva čekam taj vikend.. =)..

i iđem sada polako.. idem malo odspavati.. umornaa sam.. ne znam od čega.. sjedenja?? xDD.
Ja svima vama šaljem velikee puse.. zna se kome posebno..

A posebne rečenice idu:
Ljubav moja- volim te naajvišee.. =)=).. 2 mj.. wii wii.. =).. fališ mii =(
Antonio- so haapppyy.. =).. veliko hvala za sve što si napravio za mene.. volim te muchoo.. i čuvaj si svoju maluu.. hehe.. =)
Matej- weelcoomee baackk.. =) napokon trčimo skupa i smijemo se od uha do uha.. napokon imam kome govoriti one rečenice, koje samo nas dvoje razumijemo.. =).. i fališ nam u razreduu jakoo.. kmee =(..
Ivana- zabavi se u Grazu.. ne puno piti.. i vidimo se nas dvije u nedjeljuu.. ajmee jedva čekam.. hehe.. i tii mi faliiiš.. =(..
Iva- hvala ti za sve.. hvala ti što i dalje skupa trčimo na bus.. hvala ti što si moj veliki osmijeh u tužnim danima.. voljam te mača.. =)

I mislim da je to to.. ako sam koga zaboravilaa. Sorii.. xD..
Etoo sada rilii ideem.. mašem svima.. i ljubim sve.. posebne puse i zagrljaji idu mojoj ljubavi najvećoj..

.. i tata pobogu, ne postoji muha od pola kilee.. xDD.

Oprostite na glupom postu.. hiperaktivna sam.. xDD..


Post je objavljen 03.10.2008. u 16:30 sati.