Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

Stanje redovno ...

Eto, bliži mi se i prvi misec ... neću reč pokore, grubo je čut, nego, eto, novoga lista u životu ...
Fala na pitanju, dobro se osjećan, stanje redovno, na noge na posal, na poslu na noge uzaskale/nizaskale ... zapušen se, kako i ne bi, nije lako kvintal i po nosat uzgor nizdol.
Opet je sve po starome, Zakonita radi drugu, a Vinka i ja đirajemo okolo, dokle nan lipo vrikme dozvoljava.
Bili smo obać bakicu, išla je u bolnicu i stat će nedilju dan ...

Image Hosted by ImageShack.us

... a i laga bi kad bi reka da se ni ništa prominilo: na veliko Vinkino navaljivanje, mama je vodila u vrtić dva dana ... ajme veselja. Tako da smo se Zakonita i ja dogovorili da će je ubuduće ona vodit dva dana u nedilji, a ja tri, kad bude vrime dozvoljavalo.
Bliži se ponediljak, skoro misec dan od objave rata mojim prekomjerno nabujalim tripicama, blizu je ponediljak i prvo vaganje. Jedva čekan ...
Ne očekujen neke spektakularne rezultate, ali malo po malo, ča sporije kalajen kile, sporije ću i vratit nazad. U stvari, o vraćanju više i ne razmišljan, jer ti "luksuz" sebi više NE SMIN dopustit ... stojte mi dobro i zdravi bili wave wave wave

Update: Crno in se piše ...

Eto, kako san se ja odavno, nazad osan i po godin, riješija navike u uživanju nikotinskih štapića, želija bi to svakome da napravi ... a pogotovo sad kad nas i zakon tira na to.
Jadni vlasnici kafića će poć na inkanat kad in mušterije više ne budu smili dimit, neće in se više isplatit radit sa maržon od 1000% (kupit sok za 4 kn a prodavat ga za 40 kn, o žestican da i ne pričan)
Baš je lipi članak u "Slobodnoj Dalmaciji" izaša o jadnin vlasnicima kafića, sve odreda socijalnin slučajevima ...
Puno san puti bija jidan na našu Vladu, glede bauljanja u odlukama bez ikakve strategije i taktike, ali ovi, zasad prijedlog, pozdravljan od srca, pogotovo ono ča je u članku naglašeno u okviru:

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

E sad, stvarno ... zdravi i veseli bili ... party mah hrvatskapjeva

Post je objavljen 02.10.2008. u 09:40 sati.