Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Vicky, Christina, Barcelona..

Ne mogu se sjetiti kada sam posljednji put gledala Woody Alena, no ovaj njegov novi njegov film je odličan.

Naime, u mojoj obitelji imamo i službene prevodioce, profesorice, pa je gospođa prevodilac (koja se btw nije potpisala na kraju filma) dobila karte za premijeru ili predpremijeru - anyway, za besplatni upad + neki mali sendvičići + pićence (ono prvo koje si zgrabio, neki su i dvije čaše, no ti su valjda navikli na takve stvari pa su bili jaako brzi!).

Osim one antologijske scene s crnim spermićem i onaj film o tri sestre gdje se u stanu u New Yorku pojavljuje na zidu stana Rabuzinova slika - ne mogu se baš sjetiti ostatka njegovih filmova.

Al' da je stari kenjac i dalje pohotni starčić - e bome je dokazao i ovim filmom!

Javier Bardem, pravi punokrvni španjolac (dobro da nije ulogu dao Banderasu, on se ipak već totalno holivudizirao) - okosnica je filma. Doduše, Woody očito puca na žensku publiku jer nije bilo ženskih ustašca koja nisu slinila za njim barem u jednoj sceni. Niki i u svima.

Od glume (plave) Scarlett Johnson se puno pričalo, no ona meni kroz film prolazi onako kako ona već glumi - bulji u kameru bez nekih emocija.

Penelope Cruze (crna) - ove boje u zagradi su bitne za film! - mrakača! Odlično glumi ludaču, ex wife Javieru.

Ima i treća glumica, no meni je nepoznata. Veli ova moja - gle, još joj zubi nisu na crtu - nova je u Hollywoodu!

Ostatak filma vam neću prepričavati.

Curke - idite slinite nad Javierom. Dečki - naučite nešto o upucavanju od tipa! U jednom ih je trenutku imao nekoliko istovremeno! cerek

Viola - ti ćeš prepoznati neke dileme koje i sama imaš!!! Možda ti film rasvjetli pamet! thumbup

Post je objavljen 02.10.2008. u 07:00 sati.