Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fruity

Marketing

Novosti!

Peti B danas je imao jedan od boljih dana: skoro smo propustili zadnji sat(skoro), njemački gotovo pa i da nismo imali (nismo ništa radili) i nije bilo dvojki kao na prošlom satu prirode. Zaista, ovo je jedan od naših boljih dana :)
Nadamo se dobrim rezultatima iz lektire (test) i ne isuviše teških zadataka iz njemačkog 9. i 17. 10. U najavi je još i da ćemo mi posljednji od petih razreda dobiti listiće iz povijesti (nemojte misliti da nije za ocjenu) i nadamo se dobrome jer smo svi prepisivali (barem ja od Stjepana;)). Imali smo lak dan, ali u petak neće baš biti lako s Magdom i geografijom. Nažalost, ali što je, tu je:(
Od ostalih vijesti:
- Laura nam je jutros "odlepršala" u Mađarsku, u Budimpeštu na euro-prvenstvo u stepu, gdje sam ja još u 8. ove god. bila na košaraškom prvenstvu svijeta za seniore i juniore. Lijep je to grad. Pa, Laura, javljaj nam se ako imaš tamo internet (držimo ti fige da imaš!), i pusa od 5. b razreda!!!
- Danas smo ja i Ivana glumili Čarlijeve anđele po Domagojevom balkonu, i to skrivajući se od njegove bake; nije bilo lako, čak sam i napravila salto preko ograde, ali uglavnom, došli smo sigurno doma. Naravno, puni ogrebotina;) Bili smo prisiljeni čak i skočiti s balkona s trećeg kata! Bubnuli smo na travu, i to dočekavši se na noge! Pravi Charlijevci, nema što!

To bu bilo sve za danas, dragi čitatelji, i želimo vam sretan boravak na internetuzubo
Kidding, CIAO BELLA
by Lucija i Ivanawave

Post je objavljen 01.10.2008. u 18:35 sati.