Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

Nediljar ...

Je, lipo me @plava počastila, da san posta NEDILJAR, to ka oće reč da postove pišen samo nediljon. I skoro da je u pravu, jerbo brojke ne lažu, a kod nas je dosta da se, slučajno oli namjerno, dvi stvari ponovu zaredon, pa se odma tražu teorije zavjere i skriveni trendovi.
Razlog, oliti istina, je puno prozaičniji, pripelo mi sa poslon, da prostite, pa kad bi završija, nije bilo više vrimena ni volje za napisat ovod koju besidu.
Vinka, fala na pitanju, spava ka malo dite ...

Image Hosted by ImageShack.us

... a da ne biste mislili da samo spava, bili smo povirit i rođaka Tonija, trenutno u dijaspori u Trogiru, ili da buden pošten, na baka-servisu dokle je pape na brodu. Još koji dan.

Image Hosted by ImageShack.us

Išli smo se na vlastite oči uvjerit kako mali šparta po kući i priča. Ni Toni, ka ni rodica Vinka, nije puno puzija, nego se skoro odma diga na noge i potrča, a ako ovako nastavi pričat, neće niko od njega doć do riči. blabla cerek blabla thumbup
Cilu prošlu nedilju san bija u vatrogasnin poslima, bilo za državno natjecanje ...

Image Hosted by ImageShack.us

... bilo u pripremama za izradu monografije povodon tridesetogodišnjice DVD Kaštel Gomilica, koje je svoj život davne 1978. godine počelo ka izdvojeni vod moga matičnoga društva, DVD Mladost iz Kaštel Sućurca.

Image Hosted by ImageShack.us

I tako, nakon naporne šetemane, parilo mi se da bi more bit bilo dobro malo odmorit živce na Poljudu, na utakmici za koju je čak i jedan moj prijatelj ča se puno razumi u sve sportove, reka da bi tribala završit 100:0 za Hajduka.
Lipo je počelo, skupilo se duplo više svita nego nikidan u Purger Vakufu na Derbiju ...
Čak je i Mate uskrsnija sa svojin kokicama ...

Image Hosted by ImageShack.us

... ali se zato nije baš lipo nastavilo. Hajduk je istrča na teren otprlike ka nikidan Osijek protiv Zagore u Unešiću. Zvijezde ...
I naravno ... zlo i naopako.
Sudac je jedva čeka da neko od «bilih» padne u šesnajst metri da more svirat penal ...

Image Hosted by ImageShack.us

... meni je bilo neugodno, a ekipa oko mene na sjeverozapadu se smijala na suca i padale su oklade da ko je više šušnija za ovu utakmicu, Štimac ili Maminjo ... nakraju je završilo nerješeno, živci se, naravno, nisu odmorili, a Hajduk je, skoro, moga i tuć na kraju.
Onda san se sitija da ove godine niko ne ispada i da se dogodine igra liga 16. Ajme!
Moran odma požurit vazest pretplatu, da ne bi nestalo cerek
Eto, stojte mi dobro, i zdravi bili! mah mah mah

P.S. Skoro da san zaboravija, čestitan jednoj blogerici lipi, okrugli i neću van reč koji rođendan. Nazdravlje! party

Post je objavljen 30.09.2008. u 09:36 sati.