Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-draganic

Marketing

Pobjeda Draganića na gostovanju

Cetingrad - Draganić 2:4 (1:0)
CETINGRAD- Igralište NK Cetingrad. Sudac: Damir Brcković (Duga Resa). Pomoćnici: Adrijano Delač (Karlovac) i Miroslav Fudurić (Duga Resa). Delegat: Dragutin Župančić (Karlovac). Strijelci: 1:0 Katić (42), 1:1 Z. Vrđuka (57), 1:2 Puškarić (64), 2:2 Šušnjar (71); 2:3 Šebečić (79), 2:4 Domjančić (86).
CETINGRAD: Ž. Medved, Rendulić (80. D. Medved), Jurčević, T. Medved, Živčić, Štefanac, G. Golek (80. K. Plivelić), Z. Medved, Kučinić, Katić, Šušnjar.
DRAGANIĆ: Lugar, Krlin, M. Vrđuka, Golub, Jakšić, Z. Vrđuka, Pahanić (89. Malezija), Sila, Grdiša (46. Podvorac, 73. Domjančić), Šebečić, Puškarić.



Momčad Draganića konačno je upisala drugu pobjedu u ovogodišnjoj sezoni. Nakon uvodne pobjede u prvom kolu nad Dugom Resom, Draganić je pobijedio u susretu 6. kola u Cetingradu protiv istoimenog domaćina, rezultatom 4-2.
Početak susreta nije dao navijestiti konačan, pozitivan rezultat za momčad iz Draganića. Domaćini su imali nekoliko prilika i poluprilika, te su svoju bolju igru kapitalizirali vodstvom u 42. minuti preko Katića. Uz to domaćini su se u prvom poluvremenu žalili na nedosuđeni jedanaesterac.
Draganić je u prvom poluvremenu prijetio tek na mahove, te stvorio nekoliko poluprilika. Izjednačenje je uslijedilo u drugom poluvremenu nakon slobodnog udarca kojeg je u 57. minuti izveo Zdravko Vrđuka. Pogotku je kumovala i nespretne reakcije domaćeg vratara. Preokret gostiju i vodstvo od 2-1 donio je Puškarić u 64. minuti, svojim prvijencem u ovoj sezoni. Nakon vodstava momčad iz Draganića se povukla i prepustila inicijativu domaćinu, koji je to iskoristio i došao do izjednačenja u 71. minuti golom Šušnjare. Poslije izjednačenja domaćini su imali još nekoliko šansi koje je uspio neutralizirati gostujući vratar Lugar. Novo vodstvo gostiju uslijedilo je nakon odlično odmjerenog udarca Šebečića u 79. minuti. Konačnu potvrdu gostujuće pobjede donio je Danijel Domjančić pri samom kraju susreta. Pogotku je prethodio kontranapad gostiju i jedanaesterac nad Puškarićem. Iako je domaći vratar uspio obraniti kazneni udarac Zdravka Vrđuke, na odbijenu loptu natrčao je Danijel Domjančić i pospremio je u mrežu domaćina.

Nadamo se da će ova gostujuća pobjda biti poticajna za igrače Draganića i da će ponovno razveselit svoje navijače u idućem kolu u kojem će ugostiti momčad Mrežnice.


Post je objavljen 29.09.2008. u 22:37 sati.