Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danzametak

Marketing

zašto scarlet, oh zašto

Prvi ženski vrat poljubio sam negdje u prvom srednje. Kako se vlasnica vrata nije bunila, imao sam puuuuno vremena da ga proučim i dobro ispitam smijeh

No dobro, nije od toga ništa dalje bilo, ali ja sam jednu stvar ipak zapamtio: miris

Kosa joj nije imala neki poseban miris, ali koža joj je mirišala po nekom sapunu, miris koji mi je već tada bio poznat, jedan od onih tvrdih sapuna, ali nisam godinama mogao shvatiti koji. Mislio sam da je Lahor, bilo je tih sapuna od saponije podosta, ali nije bio nijedan od njih. I to mi je bilo onak totalna misterija, kak je moguće da mi je miris tako poznat, ali da ga tolike godine ne mogu srest.

Sve dok jučer nisam u lokalnoj butigi uzeo jedan tekući sapun, začudo hrvatske proizvodnje, i kad sam ga prvi put izlio na ruke, odmah mi se razbistrilo. To je to, konačno sam ga našao! Nakon koliko godina? 20? Star sam ko grčka!

Mislim, nije to neki posebni miris, jedan od onih običnih sintetično-cvjetnih, a nisam ni ja neki ljubitelj mirisa, ali opet, baš me razveselio sretan Nevjerojatno jedno iskustvo, isti čas sam se svega sjetio. Lijepa uspomena je to.

Eh, da su mi te godine a ova pamet ...... bio bi mlada budala! rofl


Post je objavljen 29.09.2008. u 13:22 sati.