Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ronaldinhica10

Marketing

Ronaldinho odlučio milanski derbi: Brazilski genij se vratio u velikom stilu

NOGOMETAŠI Milana svladali su Inter 1:0 u gradskom derbiju Milana, u sklopu 5. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Gol odluke, svoj prvi za Milan, postigao je Ronaldinho u 36. minuti utakmice.smijehsmijeh


Derbi della Madonnina jedan je od najvećih gradskih derbija na nogometnoj karti svijeta, a svoj prvi, trener Intera, Jose Mourinho neće pamtiti po dobrome.

Do ovog kola najuvjerljivija talijanska momčad izašla je na San Siro s namjerom još jednom dokazati moć, no presudio im je sjajan udarac Brazilca glavom u posljednjih desetak minuta prvog poluvremena. Ipak, čini se da je pogodak nakon dvostrukog dodavanja s reprezentativnim suigračem Kakom postignut iz zaleđa kojeg sudačka trojka nije svirala.

Utakmicu je Inter, kojem je ovo prvi poraz u sezoni, završio s deset igrača, nakon što je Burdisso u 77. minuti drugi puta požutio, a isključujući karton dobio je i Materazzi čija se dobacivanja s klupe nisu sviđala sucu.

''Rossoneri'' su, tako, nakon početna dva poraza u prvenstvu ostvarili i treću uzastopnu pobjedu.

Dinho pogodak posvetio navijačima i Berlusconiju

Ronaldinho je prvijenac u Milanovom dresu posvetio navijačima i predsjedniku kluba Silviju Berlusconiju:

"Ovo je sjajan osjećaj, nadao sam se da ću zabiti gol! Fantastično se osjećam u Milanu, kao kod kuće. Zapravo, svaki dan sve bolje i bolje. U našoj momčadi svi igraju s velikim veseljem, u tome i jest poanta Milana. Sretan sam što sam svojim pogotkom razveselio suigrače, navijače i svakoga u klubu. Gol posvećujem navijačima i predsjedniku Berlusconiju, dan uoči njegovog rođendana", rekao je Ronaldinho.fino

Berlusconiju se, dakako, takav dar itekako dopao:

"Ronaldinho je zabio fantastičan pogodak, u svom stilu. Rekao je da je taj gol darovao meni za rođendan, kao i cijela momčad. Moram reći da sam jako zadovoljan s takvim poklonom! Naša je momčad pokazala svoju snagu, odlučnost i borbenost u kombinaciji s visokom tehnikom. Sve to donijelo nam je odličan rezultat", zaključio je Berlusconi.



Post je objavljen 29.09.2008. u 11:45 sati.