Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kenguur

Marketing

Zasto nas neki na blogu prestanu citati ?

Za ovih nekoliko godina na blogu nisam pravio neke statistike i nisam imao neugodnosti, ali cesto sam razmisljao o tome zasto nas jednostavno neki blogeri sa kojima smo se redovno pisali, prestanu citati ?
Dosade li nase teme i postovi u kojima pisemo da jednostavno bez nekoga razloga vise ne uzvracamo komentare ?
U posljednje vrijeme primjetio sam komentare nekih meni dragih blogera (ica) sa kojima sam se redovno citao na drugim blogovima, ali kod mene vise ne dolaze i ne komentiraju.
Vjerujem da sam i ja neke nehotice zaboravio, ali postoji nekoliko blogova na koje vise ne idem.
Trudim se uvijek u koliko sam u mogucnosti ostaviti komentar svima koji su kod mene pisali, ali se uzasavam nekih "velikih" blogera kojima i nekoliko puta ostavis komentar a oni se ne udostoje ni odgovor napisati.
Meni osobno nebitan je broj komentara na moj post ali mi je drago i radujem se kad vidim da se i na ozbiljne teme o kojima ponekad pisem, kao i na gluposti i zajebancije ovdje sastaje odredjeni "krug" blogera od kojih se nekoliko i osobno poznaju.
U zivotu ne mozemo uvijek biti ozbiljni a uz to ne mozemo izfrustrirani svakodnevnim zivotom ni samo pisati o negativnostima koje nas okruzuju.
Ono sto je svima potrebno to je svakako humor koji ja nastojim ubaciti u svakom svom postu.
Mozda previse humora odbija neke blogere od nas kao sto i mene odbija previse ozbiljnosti i to je razlog zasto prestajemo citati jedni druge?
Vjerujem da postoji i blogera koji ne procitaju rado komentar drugaciji od njihovog ocekivanja, ali ja sam takav da napisem ono sto mislim i na nacin kako mislim, ali i tada zna doci do nesporazuma.
Ako je post neozbiljan i ja pisem neozbiljan komentar, ali ako je tema posta ozbiljna nastojim napisati svoje misljenje.

Ono sto sam jos primjetio je to da veliki dio ljudi uopce i ne cita sta je napisano u postu ili procitaju bez razumijevanja samo da ostane komentar tako da veliki broj zaista vaznih stvari koje su napisane ostane ne primjecen.
Na zalost istina je da u jako dugacke napisane postove blogeri uloze dosta truda i vremena, a vecina to i ne procita.
Ponekad si postavimo pitanje "Zasto smo na blogu i pisemo" ?
Ja sam tu rado i ostat cu jos dugo jednostavno iz razloga sto mi godi komunikacija i razmjena misljenja sa ljudima koji to isto zele.

Zelim Vam dobar i obilan rucak smijeh






Za sladokusce danas preporuka "Grcki kruh sa sirom" sa HTV





Sastojci za 1 kg kruha:

450 g sira feta
350 g oštrog brašna
1 vrećica praška za pecivo
2 jaja
250 g milerama
maslinovo ulje

Priprema:
U zdjelu prosijemo brašno, dodamo prašak za pecivo i na suho izmiješamo sastojke. U zasebnu zdjelu s umućenim jajima dodamo mileram, ulijemo 100 ml maslinovog ulja i dobro izradimo pjenjačom. Zatim u smjesu s jajima natrgamo jedan dio sira fete, malo izmiješamo sastojke, premjestimo ih u zdjelu s brašnom i sve zajedno izmiješamo (ručnim mikserom za tijesto) u jednoličnu smjesu. Potom u zdjelu natrgamo preostali sir fetu, sve zajedno još jednom izmiješamo kuhačom i dobivenu smjesu premjestimo u kalup za torte, koji smo obložili papirom za pečenje i premazali maslinovim uljem. Tako pripremljenu smjesu stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 190°C, 50-ak minuta.

I to je to, dobar tek!

Post je objavljen 29.09.2008. u 09:52 sati.