Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

"PREDUGO" JE BILO DOBRO


Danas kad smo Vam htjeli napisati post o našem boravku u Lovranu i Kraljevici naša mala princeza Anja završila je u bolnici na Srebrnjaku i sad trenutno leži na intenzivnoj njezi.
Taman kad smo pomislili da je Anja konačno ušla u „mirnije vode“ (smanjili se epileptični napadi, redovito odlazi u vrtić, redovito obavlja sve terapije) ponovo se sve zakompliciralo sa dišnim putovima. Naime Anjica je tokom jučerašnjeg poslijepodneva dobila temperaturu.
Počela je sve izraženije kašljati i teško disati. Noć smo proveli skidajući temperaturu a naposljetku u jutro smo otišli u bolnicu Srebrnjak da bi ustanovili što se događa.
Izvađena joj je krv kako bi vidjeli kakva joj je krvna slika i crp. I CRP i krvna slika nisu upućivali na dobro a usto kašalj je bio sve jači i jači a i teško je disala.
Zadržana je na intenzivnoj njezi gdje su je prikopčali na infuziju te je dobila kisik kako bi joj olakšali disanje. Prije sutrašnjeg dana nećemo ništa bitnije saznati, pošto je danas nedjelja no očito se radi o nekakvom upalnom procesu.
Eto, taman kad smo pomislili da nam je „dobro“ krenulo, opet se vraćamo korak nazad.
Nadamo se samo da će se Anjica što prije oporaviti i da će se vrlo brzo vratiti u „formu“, a i mama Jasmina će joj u tome pomoći pošto će sa njom cijelo vrijeme boraviti u bolnici.

Do novog nadamo se i ljepšeg javljanja pozdravlja Vas tata Tomislav.


Post je objavljen 28.09.2008. u 18:00 sati.