Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maddogsh

Marketing

O psima, odrescima i toploj vodi

Zaista se osjećam k'o N.N. (podaci u redakciji)... čini mi se da bih trebao za pojas staviti barem dva sočna odreska... možda bi tada bar pokoji pas okrenuo glavu za mnom...
Zamislite sramote... nekih tjedan dana, otprilike, nisam niti primirisao mailu i što imam vidjeti kad sam konačno pristupio mailboxu?
Samo 17 poruka!
I, naravno, sve su to poruke pristigle od mojih dobrih i dragih prijatelja iz inozemstva, prijatelja koji su povećali svoje kurčeve pa se sada kurče, ili su, još bolje, uzeli kombinaciju viagre i apaurina ili sličnog preparata pa bi jebali ali im se ne da, pa kupili Rolexe na Hreliću ili objesili utege na jaja... uglavnom, zanimljivo društvo, zar ne?
Ali nije to ono što me smeta... ne... nek' ljudi od svojih genitalija i ganglija rade što ih volja, brine me to da u sedam dana, kada pošteni svijet prima od 10 do 60 poruka tog tipa dnevno, uz naravno barem jednu poruku koja im pripada, ja dobijem sedamnaest poruka! Sve smeće, ali – u sedam dana... pa to je da se rasplačeš!
Ili nije?
Znam da nisam bandwidth našao na cesti i da je kod flat (zvižduk iz publike – gle, hvali se) prometa uvijek negdje klauzula o fair usage, (kako se to od davnina uvriježilo u nas, sjeća se moj djed da je još ban Jelačić govorio o fair usage problemu tamo 1848), ali možda bih trebao razmisliti o tome je li bolje primiti 17 poruka smeća u 7 dana ili 100 - 400 poruka smeća u jednom danu.
Ako stvari postavim tako, onda radije dobijem 17 poruka u tjedan dana, u svakom slučaju.
Nego, imam dva pitanja za sve vas, ali ću vam pokvariti zadovoljstvo nagađanja i pogađanja odgovora, pa stoga:
- Kako se najlakše stiže u Vrapče? Treba samo skrenuti.
- Kako se otkriva topla voda? Digne se poklopac.
Nakon obilate i izdašne porcije povrća, hvala vam na velikodušnosti, s obzirom na svoje stanje to će sasvim dobro mirisati u finoj povrtnoj juhi, povlačim se za ovaj put.
Hibernaciji u pohode!

By Crash997


Post je objavljen 27.09.2008. u 17:47 sati.