Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/karlamokosicanka

Marketing

Došla je jesen =)

Bok dragi moji,evo došla nam je jesen..Onaj dio prijelaza između ljeta i zime...
Ja sam se smrzla ovih par dana...al dobro..jedino što je super u svemu tome što će za 2 mjeseca doći i Božić..Kako kratko jel da..dok se okrenemo doći će do kićenja borai ukrasa...Jedva čekam =)))))...Meni je 11.9. bio rođendan..wiiiii.
Dobila sam puno lijepih darova..I kada smo se sve skupila krenule smo na autobus..I slikavale se..xD..Onda smo se našli sa Josipom..;)..Pa otišli u kino..Gledali smo fim ZGODNA I (NE)ZGODNA sa Paris Hilton...bio je odličan..
Onda smo otišli na porporelu..tamo smo se isto slikale..
Pa smo otišle u Dolce Vite na palačinke..njami..Onda smo se svi najeli..pa smo se šetali do katedrale..i onda smo se i tamo slikavale..pa smo se slikavale na Držićevom spomeniku..pa smo se opet slikavale po Stradunu..
i onda u 23:00 da budem precizna..xd..otišle doma...Meni je bilo fenomenalno..
Vjerovatno ću staviti slike ali ne da mi se sada..lol...Izgubila sam inspiraciju za onako dugim postovima...Nisam odavno ni pisala post...Više niko nije na blogu..svi su na facebooku i na msnu...Kada sam listala stare postove vidjela sam da ovaj blog pišem od 5. ili 6.razreda nisam sada sigurna ali mislim od 5. ..Tada je sve bilo lako..a sada je sve nekako teško...U školi je tako-tako..pola muškoh će poći u drugu školu jer rade sranja...neka im..:P...Neda mi se više ništa pisati..
Najvjerovatnije ću zatvoriti blog..ovaj post sam napisala jer nisam imala što raditi..a sada idem..
pozz i kiss svima..7.b i 7.c...sry ljudi ali stvarno mi se ne da nabrajati...
Nadam se da se čitamo..ljubim*

Post je objavljen 27.09.2008. u 14:25 sati.