Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonca

Marketing

Najava za sljedece kolo

Sljedecih pet, sest dana cu bit bez pristupa internetu,tako da necu moci izvjestiti rezultate utakmica ko do sada.Mozda kasnije.
Zato cu iskoristiti ovo vrijeme za najavu sljedecih parova II.znl-istok.Pokusat cu za svaku utakmicu stavit svoju procjenu,i rezultat,pa ako neko zeli ispraviti,komentari zato sluze.Gledat cu da procjene pisem realno,a ne onako kako bih htjeo da bude.
Dakle,pocet cu sa nasim Omladincem.

GRANICAR Slavonski Samac - OMLADINAC Novi Grad 1:1
Naravno da ovdje nisam piso realno,niste valjda to i ocekivali od mene.Probo sam napisat ono cega se bojim,al nemogu gledat u taj rezultat.
Granicar je jak ove sezone,i dize se iz utakmice u utakmicu.Cilj im je tamo gore,puno vise od nas.I nevjerujem da cemo im mi bit neka jaca prepreka.Al kao sto rekoh,nemam srca da napisem taj "realni" rezultat.Mi bi sa ovim rezultatom isli kuci sretni.Ako se neko neslaze,nek komentira.

DUBRAVA Zadubravlje - GARDUN Garcin 2:1
Ovakve je utakmice je tesko predvidjeti.Svima je jasno da je ovo utakmica kola.Dubrava nije napravila ono sto je ocekivala ove sezone,a to je 100%-tni ucinak.Naravno da ce pokusati ispraviti gresku,a sada ima i priliku izravno to napraviti.Gardun je puno napravio do sada,cak mislim i vise od svojih ocekivanja,i sumnjam da ce izdrzati ovom pritisku u gostima.Dakle,mogla bi biti promjena na vrhu.

ZVONIMIR Donja Vrba - MLADOST Donja Bebrina 2:0
Bebrina ima jednu cvrstu i karakternu ekipu,koja uspjeva godinama vec zagorcavati utakmice favoritima,i svojom igrom moze sa svakim izvuci remi,kada zele.No mislim da ce ovdje u pitanju igrati nesto drugo,i da Vrba to kodkuce nece propustiti.

POSAVAC Kupina - SLOGA Jaruge 0:1
Cak bi stavio i X na ovu utakmicu,al opet mislim da ce ipak Jaruzani odnjet tri boda ovdje.Vec sam par puta bio rekao,nemojte se zavaravati sa stanjem na tablici,Posavac igra jako dobar nogomet,i sto je najbitnije,discipliniran.

MLADOST Bicko Selo - SLAVEN Trnjani 3:1
Ovako ne bi trebalo biti,al nesto mi govori da ce bit.Slaven ima dobru ekipu,da bi ga se ovako ponizilo rezultatom,al igra se u Bickom Selu,i cuo sam da su tamo prilicno ljuti na trenutacnu poziciju!

SAVA Svilaj - SELNA 3:0
Vjerovatno bi mi neko iz Selne reko da ne serem,al sta cu im ja,nek se dokazu rezultatima!Dosada sto su pokazali,sve vodi na ovaj rezultat.Svilajcani nece propustiti ovu priliku za nabijanje gol razlike,a i osobno mislim da su puno kvalitetnija ekipa.

OMLADINAC Staro Topolje - MLADOST Cajkovci 1:1
Topolje vjerovatno racuna na pobijedu,i ne bi se slozili sa ovakvim ishodom.Bit ce tu gusto,mozda i pobjede.Ako,onda minimalno.Mladosti je vec dopizdilo ovo vucaranje po dnu lige,i pokusat ce izvuci koji bod iz ove utakmice.

DILJ Klokocevik - RAKETA Beravci 2:3
Dilj se pokazao do sada kao standardni drugoligas,kao da nikada nije ni igrao u trecoj.Jednostavno se automatski uklopio,docepao se visoke sredine i smirio na sigurnom.Osobno mislim,da je to pocetak sezone,dobio bi ovu utakmicu bez vecih problema.Al upravo ce ih ova smirenost pokopat,jer Raketa je trenutno sve drugo,samo ne smirena!Osladili su se pobjedom kodkuce proslu nedjelju,i svjesni su da netrebaju bit zadovoljni sa mjestom na kojem se nalaze!

Evo toliko od mog preseravanja o svemu tome.
Neki ce se slozit sa ovim mojim procjenama,neki nece,neki ce procitat,neke boli k.... za sve ovo...,al sve u svemu,zato sluze komentari.
Kao sto rekoh mene nece bit na blogu do tamo negdje druge subote,tako da eto,napiso sam nesto da znate da sam ziv.

Post je objavljen 26.09.2008. u 22:57 sati.