Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Janevski: "Očekujem još bolju igru"

Photobucket

Trener FK Crvena zvezda Čedomir Janevski izjavio je da očekuje da njegova ekipa u meču sa Hajdukom iz Kule nastavi da podiže kvalitet igre.


Janevski je izjavio kako zna da su gostovanja u Kuli poslednjih nekoliko godina bila uglavnom teška, ali da veruje da će njegovi igrači nastaviti da pružaju još bolje partije. Trener 'crveno-belih' smatra da njegov tim ima kapacitet za daleko više od onoga što trenutni rezultati pokazuju. Fudbaler Crvene zvezde Nenad Tomović najavio je maksimalno koncentrisan pristup meču.

Janevski je istakao kako se samopouzdanje igrača na višem nivou nego ranije.

“Posle poslednje pobede u kupu, samopouzdanje igrača je mnogo bolje u odnosu na pre dve nedelje. Radili smo najviše na oporavku igrača, s obzirom da je poslednja utakmica bilo gostovanje pre dva dana, a sutra nas već čeka novo. Nekoliko igrača je bolesno, a to su Ninkov, Trajković i Vukobratović, dok se Marković juče vratio treninzima posle par dana pauze zbog povrede, naravno tu je i duže odsutni Bronovicki. Danas posle treninga ćemo videti sa kojih 19 ili 20 igrača idemo u Kulu".

Trener Crvene zvezde najavio je još bolje igre u odnosu na početak sezone.

"Mislim, da nas očekuje veoma značajna utakmica pred derbi sa Partizanom, u kojoj ćemo pokazati još bolje lice u odnosu na prethodne četiri utakmice koje sam ja vodio. Zadovoljan sam napretkom, ali to još uvek nije ono što ja očekujem i zamišljam, s obzirom da ovaj tim ima kvalitet za mnogo bolje i igre i rezultate”.

Nenad Tomović, očekuje tešku utakmicu protiv Hajduka, jer doći do pobede u Kuli nikada nije bilo lako. “Rezultati sa početka sezone ne dozoljavaju nam pravo na novi kiks, jer već zaostajemo dosta bodova za prvoplasiranom ekipom. Trebalo bi da budemo maksimalno skoncentrisani i da radimo ono što trener očekuje od nas, jer jedino tako sutra neće biti većih problema. U ovom trenutku ne razmišljamo o derbiju sa Partizanom, s obzirom da je svaka sledeća utakmica za nas najvažnija”.

Post je objavljen 26.09.2008. u 19:43 sati.