Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/niky1911

Marketing

helloo...

e bok svima ja dugo nisam ništa pisala na blog.. nije mi se dalo a i bilo je ljeto pa sam imala drugih stvari za radit.. al evo sad imam vremena pa ću vam pisat šta se događalo za sve ovo vrijeme koje vam nisam ništa pisala...aj počet ču od ovog tjedna..

PonEdJeLJaK: eh.. ovaj tjedan smo druga smjena, i ponedjeljkom imamo samo četiri sata. imali smo blok sat hrvatski i blok likovni. na hrvatskom je sve bilo dobro, ali sam na likovnom dobila 1 zato jer nisam ponijela novine da ne zaprljam stol od tuša.. i onda sam onak malo glasnije rekla ''pa ONA nije ni rekla da moramo ponijeti novine'' i ona je to čula i onda je to ponovila(nastavnica) i onda me opomenula i tak to.. nije bilo baš zanimljivo u ponedjeljak..


UtOrAk: taj dan sam se ustalau 10 sati i boljela me glava... onda sam nabrzinu napisala zadaću i otišla u školu rolama..u školi smo imali 6 sati, a svaki sat smo bili na istom katu sa ekavcima, pa su oni naravno kao i uvijek zajebavali me...al eto, preživjela sam i to...e neda mi se pisat više o tom tjednu... nije posebno zanimljiv...

ja pozz sve koji su na mom blogu...............................i naravno jednu osobu...neću reći ime.wave...

Post je objavljen 17.09.2008. u 10:28 sati.