Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Loš uvod u Madonin koncert

VIJESTI CG: Budva - Gomila veselih Rusa, loša organizacija, izostanak izvođača, kao i luksuzni brod i veliki vatromet obilježili su dugo najavljivani Mirax Beach Pre Madonna Party koji je održan na plaži Jaz. Osim što je program kasnio punih sat vremena, svi posjetioci koji su došli da čuju grupu “Van Gogh” ostali su bez te mogućnosti, a nakon dobrodošlice na ruskom jeziku, program je počeo nastupom ruske pop zvijezde Garika Sukačeva. Nakon njega, publici se predstavio ruski DJ Aleksandar Nuždin, da bi, oko dva sata iza ponoći svoj nastup počela zvijezda večeri, njujorški DJ Dejvid Morales.
- Nadam se da će ovaj nastup biti nešto nezaboravno, jer mi ovaj prostor odlično izgleda. Očekujem zaista dobru atmosferu. Što se tiče Madoninog koncerta, mislim da je to nešto sjajno i moram da kažem da ću prisustvovati koncertu - kazao je Dejvid Morales za “Vijesti” prije svog nastupa. Ipak, kada se ovaj svjetski poznati DJ popeo na scenu, ionako malobrojna publika, potpuno se razišla, tako da je Morales svirao za jedva desetak ljudi.
PR “Skymusic” produkcije Marina Kotevski na samom koncertu nije željela da komentariše izostanak grupe “Van Gogh”, a sjutradan smo od nje dobili informaciju da bend nije nastupio zbog tehničkih problema, iako je ozvučenje i osvjetljenje bilo jedino čime se ova privatna žurka mogla pohvaliti.



Post je objavljen 26.09.2008. u 16:21 sati.