Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andyflagsmadamepredictable

Marketing

But It's Better If You Do

I thought we could wait for the fireworks
I thought we could wait for the snow...
Stay up all night with the stars...

Image Hosted by ImageShack.us
Danas je Hug a Vegetarian day!!!!! Nadam se da ste zagrlili svog vegetarijanca. Ja sam zagrlila i sama sebe. -XD *hugging all of you veggies out there*
Slušam Goodbye We're Falling Fast grupe Aiden. Sexy je pjesma, nema što. Pospana sam i polumrtva (od grljenja moš mislit') i zaspat ću tu za tipkovnicom kad ovo sve natipkam. Ne znam o čemu da pišem. Svaki dan je isti. Meni je to sve isto. Drugačije, ali ipak jednolično tako da imam dojam da je sve isto. I ne mogu se oteti tome dojmu. Ubija me taj dojam. Nemam kome odgovoriti na pozive jer me nitko ni ne zove, ne mogu nikome odgovoriti na poruke jer nemam para na računu ili bolje je reći nemam kome odgovoriti.
Image Hosted by ImageShack.us
Nemam inspiracije i ne mogu je naći i izluđuje me sve to. Ne mogu dalje, ako ne mogu dalje. Glupo je siliti se ako nemaš inspiracije, ako nemaš volje. Ako su sve riječi isprazne. Monotono, nedefinirano, isprazno, neinspirativno razdoblje u mom životu. Smijem se, skakućem, histerično se smijem, plačem, tužna sam, smješkam se. Prijateljica me pitala koji je njen smisao u životu. Ne znam njen, a ne znam ni svoj. Moram biti ono što jesam. Ali što sam ja?
Image Hosted by ImageShack.us
xoxoxo Kate Flag

Post je objavljen 26.09.2008. u 16:06 sati.