Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/limun10

Marketing

Rukometni dvoboj Osječana i Zagrebaša pratilo 1600 gledatelja!

Image Hosted by ImageShack.us


Povratak Balića već se pokazuje kao veliki magnet za publiku

Ivano je dobio najveće ovacije publike na službenom predstavljanju, no, gledatelji nisu štedjeli grla prigodom najave preostalih aktera, kao ni tijekom 60 minuta utakmice
Iako je bio radni dan (srijeda), iako je bilo jasno da ogled rukometaša Osijek Elektromodula i Zagreb Croatia osiguranja neće ponuditi ni najmanju rezultatsku neizvjesnost, dvorana Zrinjevac bila je pretijesna za sve one koji su htjeli uživo pogledati utakmicu 2. kola državnog prvenstva.

Na tribinama (ulaz nije bio slobodan kao u ranijim slučajevima) okupilo se oko 1.600 gledatelja, nije bilo mjesta ni za šibicu, ulaznica se tražila danima unaprijed, a svi oni došli su na djelu vidjeti momčad koju predvodi najbolji svjetski rukometaš Ivano Balić. Naravno, Ivano je dobio i najveće ovacije publike na službenom predstavljanju, no, gledatelji nisu štedjeli dlanove i grla prigodom najave preostalih aktera, kao ni tijekom 60 minuta utakmice, koja je ipak bila revijalnog karaktera. Velika razlika u kvaliteti već je u prvoj polovici prvog dijela došla do punog izražaja. Domaćini su imali čast povesti i potom još jednom biti u egalu do 4. minute, ali potom su poslužili kao solidan sparing partner. Na kraju, bilo je +20 (44:24) za hrvatskog prvaka, a tijekom susreta oba su trenera pružila prigodu za igru svim prijavljenima u službeni zapisnik.

- Ovo je jedan od pokazatelja da je čelništvo kluba povuklo pravi potez kada je odlučilo vratiti naše reprezentativce. To prepoznaju svi ljubitelji rukometa i sporta, prepoznali su to i osječki, koji su stvorili zaista sjajan ambijent. Pune tribine odlična su najava i za skorašnje SP - kaže Lino Ćervar, koji je također bio magnet za navijače, posebno one najmlađe, koji su koristili i najmanju prigodu za fotografiranje ili autogram.

Šteta što nova dvorana još nije gotova, sigurni smo da bi i njeni kapaciteti (3.600) bili ispunjeni za ovaj susret, no, kao što kaže Ćervar, bit će prigode kad krene svjetska smotra - jedna od skupina igrat će se i u slavonskoj metropoli, koja je očito gladna ne samo rukometnih gala-predstava.
Naravno, za vrijeme i nakon utakmice pod budnim je okom mnogobrojne publike bio Ivano Balić, koji i sam priznaje da nije očekivao ovakav odziv s tribina.

- Ugodno sam iznenađen osječkom atmosferom. Publika je zaista bila sjajna, mislim da su kućama otišli zadovoljni. Što se utakmice tiče, bilo je jasno kako će sve završiti. Domaćin ima mladu momčad, puno je tu posla, stoga im treba dati podršku - naglašava Balić.
Zagreb ovo zaslužuje

Istina, domaći su igrači malo bili u sjeni velikog suparnika, ali i oni zaslužuju pohvale za ono što su pokazali u ovom susretu.
- Igrači su imali želju, ali očito su bili impresionirani punom dvoranom, što je donijelo i neke pogreške koje nam se ne bi smjele događati. Dolazak Zagreba zaslužuje pune tribine, a nadam se da će u nastavku sezone gledatelji dolaziti na naše utakmice. Ovoj mladoj momčadi svaka pomoć i podrška je dobrodošla - kaže trener prvoligaša s Drave Ivan Duvnjak.

Objektivno, teško da će neka prvenstvena utakmica, ne samo rukometna, privući publiku u ovako velikom broju na Zrinjevac. Možda se sve ponovi kada Balić, Džomba, Vori i društvo ponovo dođu u Osijek...



Post je objavljen 26.09.2008. u 12:11 sati.