Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

OSIGURANI PLAČENI TERMINI ZAGREBAČKIM DRUGOLIGAŠIMA ZA ODIGRAVANJE PRVENSTVENIH UTAKMICA SENIORA U 2.HMNL-sjever

--- Klub je u Četvrtak (25.09.08.g. oko 12 sati) telefonski obaviješten od predsjednika POVJERENSTVA za Mali nogomet IO ZNS-a gosp. Zorana Milića da su uspješno okončani razgovori (pregovori) između predstavnika dvorane Sutinska vrela , predstavnika Gradskog ureda za šport i predstavnika Povjerenstva te osigurani termini do Nove godine , za odigravanje prvenstvenih utakmica seniora u 2.HMNL-sjever za sedam zagrebačkih malonogometnih drugoligaša ("Petar","Zagreb-Puljić","Martinovka",Zagreb-Zapad","Zagreb-92","Zagreb-1","OVB-Allfinanz"). Plaćanje termina do Nove godine upravi dvorane obavezao se Gradski ured za šport , a poslije Nove godine, to jest za 2009. godinu pokušat će se da svi klubovi drugoligaši uđu u redovita financiska gradska proračunska sredstva za potrebe športa. Predviđeno je da se dobiju sredstva za korištenje termina (za trening i utakmice mladeži i seniora godišnje oko 200 sati) u zagrebačkim dvoranama (koje su vlasništvo grada). Potrebno je da svaki klub preda u Zagrebački nogometni savez svoj plan i program potreba kluba za 2009.godinu , a onda Zagrebački nogometni savez preda zahtjev za Mali nogomet (futsal) i pojedinačno za svaki malonogometni klub(koji je u sustavu natjecanja HNS-a) Zagrebačkom športskom savezu. Nakon toga se to prezentira Gradskom uredu za šport a gradska skupština dobije na usvajanje. Nadajmo se najboljem jer smo kategorizirani šport (HOO) i klubovi nastupaju u 1. i 2. stupnju natjecanja države.

---- Kako će se raspodjeliti ovi termini do Nove godine za odigravanje utakmica još nije u potpunosti riješeno.Kao što znamo prvenstvo počinje sljedeći vikend i što prije bi se trebali sastati klubovi (u Zagrebačkom nogometnom savezu) i dogovoriti kada tko igra koji termin (Petak,Subota ili Nedelja).

--- Naš prijedlog je da se izvrši ždrijebanje kada tko igra za sva kola do Nove godine jer je to najjednostavnije i najpoštenije i više nema onda primjedaba sve se zna i svi se toga moraju pridržavati. Razlog za ždrijebanje je zato jer bi svi klubovi željeli igrati u terminu koji njemu taj vikend odgovara iz više razloga (igrači igraju veliki nogomet,zauzetost radnim obavezama igrača itd.).

--- Kako izvršiti ždrijebanje:Klubovi domaćini pojedinog kola izvlače redne brojeve za slobodni termin tog vikenda. Dvorana javi imamo te termine izvučeni broj jedan igra prvi termin , broj dva drugi itd. VRLO JEDNOSTAVNO. A dvorana ima naš ždrijeb i telefonske brojeve kluba i samo javi klubu kada igra a klub javi pismeno POVJERENIKU i gostujučem klubu.

Nadamo se da će predsjednik POVJERENSTVA gosp. Zoran Milić pod hitno sazvati sastanak KLUBOVA da se to riješi.

Post je objavljen 25.09.2008. u 15:00 sati.