Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Koncert je počeo! Hi Budva, lets go!

MONDO: Najveća ženska muzička zvezda na planeti počela je koncert na Jazu pesmom "Candy shop", pred više od 50.000 ljudi. Madona, koja je zakasnila oko 45 minuta zbog gužve, nije se spustila helikopterom na plažu, iako je to ranije bilo najavljeno.

Reporteri Monda sa Jaza javljaju da je koncert počeo produženom verzijom "Candy shop", a Madonin nastup obuhvatiće više od 20 hitova iz njene karijere, duge 25 godina. Na ogromnoj bini, dimenzija 90x50 metara, zasvetlelo je ogromno slovo "M", a zatim se i Madona (50) pojavila, sedeći na svojoj "kraljevskoj" stolici.

Masu je najpre zagrejala švedska pevačica Robin, koja nije krila oduševljenje, i slikala publiku mobilnim telefonom. Na putu ka "najmuzikalnijoj plaži Balkana", saobraćaj je veoma otežan, a postavlja se pitanje da li će neki stići da vide nastup kraljice popa. Početak koncerta bio je odložen za 22 h upravo zbog ogromne gužve na prilazima Jazu. Od kasnog popodneva, magistrala je bila blokirana hordama pešaka, ali i duplom kolonom automobila, koje su preticala VIP vozila, u pratnji policije. Jasno da je Madona izabrala najbolji način dolaska - sletanje helikopterom!

Stajling posetilaca prilagođen je dolasku prve dame pop muzike, pa se nose njeni kaubojski šeširi, majice sa likom Madone... Uprkos najavljenom lepom vremenu, i mikroskopskim šansama za padavine, u Budvi je ipak padala kiša, ali je vetar rasterao oblake neposredno pred početak nastupa. Kraljica popa, zajedno sa pratećom grupom i plesačima, provešće na sceni nešto više od dva sata.

UPDATE:
"Hi Budva, let's go", uzviknula je kraljica, koja je rasterala oblake nad Jazom.


Post je objavljen 25.09.2008. u 22:01 sati.