Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Prosvjednici iz Medulina u Zagrebu

Danas su u Zagrebu Građanska inicijativa Medulin i udruga Zelena Istrra organizirali prosvjedno okupljanje ispred zgrade Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva u Ulici Republike Austrije. Troje njihovih predstavnika primili su ministrica Marina Matulović-Dropulić i državni tajnik NIkola Ružinski. Pogledajte najavu prosvjeda na h-alter.org i dobar izvještaj na barkun.hr; također, skrećem pažnju na zanimljive komentare uz potonji članak! U ovom trenutku ne mogu ništa osobito pametno dodati, pa prilažem samo nekoliko fotografija (inače, nešto širi izbor fotografija kao album na facebooku)..


Za početak - panoramska slika, snimljena s druge strane ceste. Ministarstvo se inače nalazi u jednoj od zgrada znanih starijim građanima kao "Rudolfove vojarne", jer je tu prije stotinjak godina bila vojarna - kada je to bila krajnja periferija Zagreba. Danas je centar.




Prosvjednici su bili solidno opremljeni transparentima i drugim vizualnim obilježjima.




Zviždalo se stalno, dok su prosvjednici čekali rezultate pregovora. I ja sam imao svoju zelenu zviždaljku i povremeno se pridružio. smijeh




Davanje izjava za javnost nakon završenih pregovora.




Umori se čovjek... sretan



Post je objavljen 24.09.2008. u 23:58 sati.