Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mladezdvdbobovec

Marketing

Opet treći....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Martina i Maja

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Katarina, Krešo (DVD Hruševec Kupljenski), Maja

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Katarina i Maja

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
naša Teica =)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


prije natjecanja....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Maja i Tomislav (DVD Vatrogasac Strmec)

Subotnje jutro….kad sam se rano digla i vidjela da je tek pola 6, nakon napornog tjedna….joj, glava me zaboljela….ali onda se sjetih da nam ženska ekipa i ja ( naravno, hehehe ) putuje u Tuhelj….na natjecanje….
Kao i uvijek čekalo se mene, da završim sa poslom i onda smo polako krenuli….U kombiju kao i uvijek se pjevalo i veselilo…Čim smo došle, već smo nastupale….
Prva vježba nam je bila koma, greške, vrijeme, ma sve….s drugom smo to popravile i tako završile na trećem mjestu….naravno i donesle doma još jedan pehar.
Nakon toga slijedila je fešta, ples, zabava….A nakon toga smo imali svakakvih intervencija i na kraju završili na rođendanu sa osvajčima prvog mjesta u Tuhlju kod prijatelja u Mariji Magdaleni. Moram reći da smo se baš zabavile….
Drago mi je kaj sam imala čast upoznat blogera Mladena kojeg ovim putem pozdravljam i još da pohvalim organizaciju DVD-a Tuhelj, našeg Slaveka i sve koji su doprinjeli da sve bude kako treba.
Sada nam preostaju još dva natjecanja, u Sv. Nedelji i Zaprešiću. U Zaprešić dolazi i muška i ženska ekipa, a kaj se tiće Sv. Nedelje, teško…. Nema nam ovaj vikend pola cura, a i pola dečki, tak da….Možda još nešto uspijemo iskombinirati, makar ne vjerujem.
Kao što vidite, promijenili smo dizajn, stavili malo slikica, malo glazbe, a za sve to moramo zahvaliti našoj navalnoj 2 Maji…stvarno si si dala truda…VELIKO HVALA; KISSAM TE!!! Sad još da nam se dečki daju malo poslikati, pa da vidite i naše druge polovice…hahahaha
Počela je škola, naglo je zahladilo, sve je manje vremena, no uspijevamo se pripremat za Zaprešić…Moram još spomenuti, tj. pohvaliti našu Teicu, najmlađu članicu koja ima volje do besvijesti i koja nas stalno tjera da vježbamo…hehehe, bravo Teica, tak treba….
Joj, umalo zaboravila, mom šefu, a ujedno i našem dopredsjedniku Borisu bio je 22.09. ročkas ( nebumo rekli koji ) pa mu cijela mladež sa DVD-om želi još 150 takvih….Sretan ti rođendan, Boris….. Počeli sa lijepim vijestima, završili sa još ljepšim…Toliko od mene…..Pozdrav od Kety, kissy, kissy……


Post je objavljen 24.09.2008. u 20:15 sati.