Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

No Name je završena priča

DANIJEL ALIBABIĆ SNIMIO PRVU SOLO PJESMU

Podgorica - Nekadašnji član grupe “No Name” Danijel Alibabić, nakon raspada ovog sastava, odlučio je da započne solo karijeru. Naime, Danijel je prekjuče snimio prvi solo singl koji će uskoro biti prezentovan publici i to ne samo u Crnoj Gori.
- Muziku i tekst potpisuje Branislav Samardžić, a aranžman sam povjerio hitmejkerskom timu Aleksandar Kobac - Marko Kon. Rad na pjesmi se privodi kraju, a sa njom ću nastupiti na ovogodišnjem FERAS-u - otkrio je “Vijestima” Alibabić. Na istom festivalu prošle godine Danijel je nastupio sa grupom “No Name”, ali iako su od svih učesnika imali ubjedljivo najviše glasova publike, u superfinalu su osvojili posljednje mjesto.
- Ne smatram da je ono što smo postigli prošle godine bio neuspjeh. Naprotiv, ušli smo u superfinale, a nakon festivala naša pjesma je bila hit. Nažalost, došlo je vrijeme kad plasman na festivalu nije bitan, jer je mnogo bitnije da numera postane hit i to je ono čemu težim. FERAS sam odabrao za početak solo karijere, jer je to prilika da predstavim svoju prvu pjesmu na pravi način - tvrdi Alibabić. Kako kaže, nova numera će se razlikovati od onoga što je radio sa grupom “No Name”.
- Pjesma će biti pravo osvježenje. Želio sam da to bude nešto potpuno drugačije od onog što sam radio do sad - objašnjava Alibabić i dodaje da se ne opterećjuje da li će u solo karijeri nadmašiti uspjeh koji je postigao kao član bezimenih.
Novi singl, pored toga što označava početak njegove solo karijere, ujedno će najaviti i Danijelove nastupe i album.
- Morao sam da počnem da snimam, jer sam nakon raspada grupe napravio veliku pauzu. Solo karijeru neću graditi samo učešćem na festivalima, već ću nastupati i po klubovima. Što se tiče mog prvijenca, ne želim ništa unaprijed da obećavam publici, desiće se vrlo uskoro. Uveliko radimo na tome - objasnio je Alibabić ne želeći da otkriva šta je bilo sa već pripremljenim pjesama za album grupe “No Name”.
- Ne znam šta se desilo sa njima. Grupa “No Name” je davno ispričana priča - zaključio je muzičar.

Post je objavljen 24.09.2008. u 19:50 sati.