Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hms

Marketing

NEMA NAM VIŠE KARLA

KARLO BENKO
1.1.1953. - 24. 9. 2008

Dirigent Sinfonijskog puhačeg orkestra Hrvatske vojske, glazbeni savjetnik Zagrebačkih mažoretkinja, glazbeni supervizor Hrvatskog mažoret saveza.

SPROVOD
je u petak 26.9. u 16:00 sati na groblju u Moravču.


OTIŠAO JE NAŠ NAJVEĆI PRIJATELJ KARLO BENKO

Dragi moj Karlek,
zadnji puta za za nekim plakao kad sam imao 17 godina. No, sada ne mogu prestati plakati. Nije otišao samo moj najbliskiji prijatelj, otišao je NAŠ Karlo. NAŠ Karlo! Bio si istinski «tata» našim djevojkama. Brinuo si se za njih na turnejama kao da su tvoje vlastite. Ništa i nikada nije ti bilo teško kada su cure bile u pitanju. Sa nama si od prvog dana. Sječaš se kako smo uvijek znali govoriti kako si ne jadan od nas ne sječa kako je počela tvoja suradnja sa Zagrebačkim mažoretkinjama. Tolike generacije prebacio si preko ramena, bio im «njihov Karlek».

Kako će djevojke sada bez tvog poznatog «bok ljepotice». Jel taj «bok ljepotice» ne može zamjeniti nitko. NITKO!!!! S tobom je otišao velik dio našeg tima, otišao je i dio mene.

Nikada nitko nije vidio da si se izderao, da si bio ljut, namrgođen. Svi mi imamo svoje šize, svoje loše trenutke, faze izderavanja, nervoze, momente loše volje. Ti ih nikada nisi imao. Kada nam je bilo najteže ti si dojurio. Uvijek nasmješten, uvijek onaj koji je nas oraspoložio. Čak i kada si hrkao da nitko drugi u hotelu nije mogao spavati svi smo te obožavali. Jel ko bi tebi išta mogao zamjeriti. A uvijek si išao zadnji na spavanje da bi mi svi mogli zaspati.

Koji si ti bio zezant. Partijaner. Ma ti imao 55 godina? Gluposti! Kako bi ti rekao 20 godina i 12.500 dana. I zato moj Karlek, nismo mi izgubili čovijeka koji će se brinuti za našu glazbu, mi smo izgubili prijatelja koji će se brinuti za nas. Tvoje cure. Ja nisam izgubio prijatelja. Ja sam izgubio istinskog brata i više od toga.

I zato prijatelju obečajem ti da će svaki ples našeg tima od sada nadalje biti za tebe. Gledaj nas odozgo jer znaj da plešemo za tebe. I, prijatelju, uvijek imaj promješane karte. Jer kada ja dodjem kod tebe prvo ćemo zaigrati partiju bele. Volimo te Karlo! Uvijek ćemo te voljeti.

Iskreno tvoje Zagrebačke mažoretkinje
i Alen Šćuric



Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 24.09.2008. u 16:24 sati.