Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opsa

Marketing

600 objavljenih postova o euroatlantskim temama

Počevši od svibnja 2007. pa do 23. rujna 2008. na blogu Organizacije za promicanje sjeverno-atlantskih integracija (OPSA) – opsa.blog.hr objavljeno je 600 postova. Takav zbir informacija usko tematski vezanih je stavio OPSA blog na jedno od ključnih mjesta, a svakako je postao nezaobilazan izvor informacija o euroatlantskim integracijama na Internetu, barem što se tiče Hrvatske.

Posebno veliki broj postova u jednom mjesecu objavljen je u ožujku i travnju ove godine, 130, odnosno 91 post ili zajedno 221 post u dva mjeseca, kada su se pratile aktivnosti informiranja građana pred dobivanje pozivnice za ulazak u NATO na summitu u Bukureštu, ali i aktivnosti Odbora za Referendum o NATO-u. Time se pokazalo kako OPSA blog nije samo mjesto na kojem se promovira ulazak Hrvatske u NATO, nego i mjesto gdje se mogu pronaći kvalitetne informacije, vijesti i podaci bez obzira da li dolaze od onih koji podržavaju ulazak Hrvatske u NATO ili onih koji se tomu protive – traže alternative.

Postovi koji su objavljivani zbir su informacija i vijesti koje su prikupljane (prenošene) iz stranih i domaćih medija, državnih tijela (posebno ministarstava), Bruxellesa – sjedišta EU i NATO-a, ali su vezani i za događaje koje su direktno pratili članovi OPSA-e i o tomu pisali za OPSA blog kao i biltene koje izdaje OPSA. Osim toga, objavljivane su i informacije o radu OPSA-e, stajališta naše udruge, ali i komentari članova na aktualne događaje vezane uz euroatlantske teme.

Radom na OPSA blogu pokazali smo kako želimo da točne i kvalitetne informacije o euroatlantskim temama dopru do što većeg broja građana, a upravo zbog toga i jeste pokrenut OPSA blog na blog servisu www.blog.hr.

Nadamo se udvostručavanju broja objavljenih postova već do kraja ove godine, a sve zainteresirane za euroatlantska pitanja pozivamo da nas posjećuju, ali i postavljaju pitanja, šalju vlastite komentare, mišljenja, kritike i pohvale…

Organizacija za promicanje sjeverno-atlantskih integracija (OPSA)
www.opsa.hr

Post je objavljen 23.09.2008. u 12:40 sati.