Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lovethisgame

Marketing

Dominiković bez Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj



____HRVATSKI rukometni reprezentativac Davor Dominiković u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Alcobendasa ozlijedio je prednji križni ligament koljena.

Zbog ove ozljede morat će pauzirati gotovo osam mjeseci. Dominiković inače igra za momčad San Antonija iz Pamplone. Davor je stup obrane Hrvatske reprezentacije, a tako i španjolske momčadi, iz tog razloga će San Antonio pokušati dovesti novog igrača.

Reprezentacija je izgubila odličnog obrambenog igrača. Nedostajat će nam Dominikovićevi izleti u napad koji su otkrivali koliku želju za igrom i pobjeđivanjem nosi u sebi inače smireni Davor Dominiković!

Ovi Davorovi izleti u napad uvijek su mi izvukli osmijeh na lice! Odličan je obrambeni igrač, ali kada krene u kontru uvijek me nasmije!! U zadnje vrijeme dogodilo mu se svašta ružno, od one doping afere do ove ozljede. Žao mi je Davora i nadam se da će prebroditi i ovu krizu, a siguran sam da će dečki iz reprezentacije učiniti sve da mu smanje tugu zbog ne igranja na prvenstvu u Hrvatskoj.

Davore, brzo se oporavi!



Post je objavljen 23.09.2008. u 07:35 sati.