Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anteante

Marketing

Proktolog i vampir...oficir i džentlmen

Prva bitna stvar je da imam dvije nepoznate ozljede na ruci koje izgledaju kao ugriz malog vampira. Saopćila sam to poslodavcu. On je predložio da pregledam vrat.
Druga bitna stvar je da sam danas upoznala proktologa koji moli očenaš, zdravumariju i ponekad slavaocu između dva apliciranja tretmana. Napomenuti želim da se upoznavanje NIJE desilo with me being pacijent s guzom u zraku.
Treća bitna stvar je ponovno spoznavanje kolko neki ljudi mogu bit neopravdano bahati. Npr. kao prodavačica u dućanu dolćeibagana. Ili teta blagajnica kod privatnika liječnika.
Četvrta bitna stvar je to kaj sam bila na kakti dejtu s jednim dječkom i tak..i sve je bilo ljepo i to.. čak nije ni neprimjereno mlađi ni stariji, ni robijaš, ni ptsp-ovac, nema ni neki disorder ni niš..ono sve picikato.
I kaj Duda radi..dojde doma izblebeta priji nužnosti i ode leć. I legne i gleda u mrak, i boli je u ošitu gdje vako odoka locira dušu i zaključi da ju boli u duši.
U glavi joj svira "nedostaje mi naša ljubav mili, bez nje ova kučka mjenja ćud..."

I misli, misli tak intenzivno da se sve dimi, tutnji i ljulja od njenog "nedostajanja" koje zjapi i ori i urla i zove.
I proklinje.
Glupo srce. Pizda ti materina da ti pizda materina!!! headbang
Dosta više, dosta, odlazi!!! mad
Bitno je da sam ja sebi dosljedna.
Ja ne uzmem vremena za tugu, jerbo, mislim tak smo se "raspadali" dugo da mi je tuge pun kufer.
Ja si otkinem ruku i piknem u oko tak da ne mislim na odrezanu nogu. I srce koje je otišlo s njom.
I onda me u sred noći, nakon što sam provela veče s nekim novim, srce obavjesti da se ja mogu zajebavat kolko god me volja, al da mi je to sve skupa drek na šibici i da ono voli nekog drugog, a ti dobro znaš Dudolina kog.
I možeš si tumpljati, i sebi i ostalima o Anti nekom prethistorijskom, i fatalnom Graničaru..i da..istina je, voliš ih sve na svoj način i raspast će se ko radioaktivni element sa svakim od njih u blizini nedaj bože.
Al onom seljačkom običnom tulavom ljubavlju voliš ono govno nedoraslo, i to ne odlazi.
Odlazi, jebote!! Goni se ljubavi glupa!

Post je objavljen 22.09.2008. u 22:40 sati.