Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raftmania

Marketing

Extrem rafting na rijeci Zrmanji....

zrmanja_rafting3
Rijeka Zrmanja ima stvarno predivan kanjon. Isto tako "Veliki buk", 11 metarski vodopad, doživljaj je za sva osjetila. No rafting na toj rijeci u velikoj većini se svodi na malretiranje sedre i uništavanje najvećih ljepota ovog kanjona. A to su sedrenie barijere i mali slapići koje one tvore.
Odluka PP Velebit da se tijekom ljeta zabrani rafting a da se dozvole tvrdi kajaci kako bi se zaštitila sedra stoji rame uz rame sa odlukom suda porjeklom iz istoga grada gdje je i PP Velebit, da se, da oprostite, prst u guzicu proglasi oblikom pozdrava.
No koga briga. Ako Vam se da malo pričekati i paziti na prognoze nakon velikih kiša u Lici i Velebitu Zrmanja će nabujati.
Tada je to najuzbudljiviji rafting u lijepoj našoj. I to uvjerljivo. Super brzaci, genijalno težak i uzbudlji portegee (prenošenje) preko Velikog buka. Ma milina. Dakle ukoliko želite uzbuđenja pomno vrebajte velike vodostaje na Zrmanji.
Još je super što posjet istoj nije previše povezan sa godišnjim dobima. Naime adrenalin će Vas grijati a potrebni minimum toline ća nam dati Dalmacija. Znao je biti snjeg u Zagrebu a mi smo se vraćali crveni od sunca...
Dakle Zrmanja Vas ćeka!!!
zrmanja_rafting2

www.rafting.com.hr

Post je objavljen 22.09.2008. u 20:55 sati.