Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/twolostsouls

Marketing

Humanitarna akcija " učimo s Ulfuz"

Cilj ove akcije je skupiti 20 kn i pomoći mladoj Ulfuz dok uči. S donacijom bi se kupile Toffife... mmm ... njami... A sad kad sam trenutno u problemu jer koncentracija je ustala i napustila moju sobu još danas oko podneva, mogli bi nešto naučiti ukratko o HISTOLOGIJI. Prijeći ću odmah na stvar. Postoje četiri vrste tkiva : epitelno, vezivno, mišićno i živčano.

1. Epitelno tkivo
Pokriva površinu tijela i površinu unutarnjih šupljina tijela i organa te dolazi kao sastavni dio žlijezda. Uloga je epitelnih tkiva zaštita površine tijela i mekih organa, apsorpcijska uloga i sekretorna uloga.
Epitelno tkivo obilježava velika gustoća stanica, različit oblik stanica (cilindrične, kubične, pločaste), izražena polarnost (apikalni i bazalni dio stanice), velike i jasno uočljive jezgre, dobra regenerativna sposobnost, sposobnost metaplazije.

I dosta o tome sad... sad idem ozbiljno učit, mislim da je koncentracija ponovo pokucala na moja vrata... da da... sad me hoće natrag... BITCH...

Dragi trenutno troši mladost na čekanje rezultata iz PATKE ,ali usput uči i INTER_nu.

Da se vratimo humanitarnom dijelu ovog posta... 20 kn...
Donacije primam svakim radnim danom... i neradnim...

Danas sam bila na mikroskopiranju za histu... Užas ... uvjek naiđem na one ljude koji k.... ne znaju, pa me pitaju najosnovnije stvari... i to mi nimalo ne laska jer ako si ti završio 3. god... to moraš znati... užas... kamo ide ovaj svijet???

Post je objavljen 22.09.2008. u 18:14 sati.