Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anangelgirl

Marketing

... oO 2cool4school Oo... weeee.....


Opa..ewo meee ..joooj nisam napisala post jbt jakoOoOoOo dugoo...hehe=)... aaa nemam vremena aa i iskreno neda mi se wiše..dosadija mi je ovaj blog..sranje ipo je...=&... joooj škola mi je super...swe je super počelo...aaa razred mi je supać..jooj svi su kraljevi...prof su jakooo dobri..=)...aa pala je i prva petica..iz POLITIKE I GOSPODARSTVA...hehe...aee dobro je za sada..aa u was kako je u školi?? Nadam se dobro...lol...=)...
Aaaa idem sada malo oo proteklim tjednima, danima..evoo krenit ću od subote prošle..aa bila neka fešta na rivi u vezi DANA GRADA, pa se malo pivalo i tako dalje...bla bla..uglavnom bilo je okey...samo jedan dio večeri je bio tako-tako..maa nea veze...=(...aa jbg ta je tu je...lol..onda nedilja je bila uff..kišovita, mrašna i hladna..heh...aa svejedno sam malo popodne izašla.. i tada su se vozile neke lađe .. šta ja znan..bilo je malo muzike..ma uglavnom dosada...=(...ošla san doma zaranijega..heh... i tako opet doša i ponediljak, škola, treninzi ... swe nanovo..moram priznat da mi je taj tjedan bio tako cili u bad-u..tužan..uff....jakoOoOoOoOo....nemere niko virovat kako TUŽNO...uff...=(...al okey prošao je...heh....aa onda je došao i owaj vikend...hmm nezz šta bi rekla..al i on je bio nekako tužan...al SUNČAN...hahaha...aa šalin se ja malo...=) sretan i tako....aa nadan se da će ovaj vikend biti odličan i happy...=)...DAJ BOŽE...al sumnjam..








JoOoOoJ ...sutra pita onaj glupi DOJČ...uff....nadan se da će proć dobro..hehe...držite fige...=).. AaAa sutra navečer sam trebala ići u Zg sa swojima..al neću radi glupe SCHOOL..aaaa jadaaa....=( uvik neki đava me mora rastužit..kmee..hehe...Aee biće bolje rekla bi moja Essa, Mrwa & Starkica..lol...curkeee mojee PoZzZz...=)
Nezz šta da pišem wiše..mislim da bi to bilo sve za ovaj postek....gibam ... pusseko ...i big kisachaaaa....=)


By_MiCkY....










Post je objavljen 22.09.2008. u 16:07 sati.