Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Prva pobeda Zvezde - 3:0

Photobucket

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su prvu pobedu u ovoj sezoni.


Zvezda je u petom kolu Superlige Srbije savladala Jagodinu rezultatom 3:0. Vodeći gol za crveno-bele postigao je Branimir Subašić u 18. minutu, Nenad Milijaš bio je precizan sa bele tačke deset minuta kasnije, a kapiten je deset minuta pre kraja meča drugim golom potvrdio prvu pobedu. Zvezda je sada sedma u ligi sa pet bodova, sedam manje od vodećeg tandema, Jagodina sa četiri boda zauzima deveto mesto.

Fudbaleri Crvene zvezde zasluženo su ostvarili prvu pobedu u ovogodišnjem prvenstvu.

Protiv debitanta u elitnom takmičenju, veoma dobre ekipe Jagodine, domaćini su posle samo nedelju dana rada sa novim trenerom Čedomirom Janevskim pokazali da su napravili pomak u igri.

Dominirali su, pogotovo u prvom poluvremenu, kada su postigli dva pogotka.

Jagodina je, naročito u nastavku meča, ostavila sasvim povoljan utisak. Gosti su drugih 45 minuta odigrali hrabro i angažovano, ali nisu uspeli da postignu gol.

Fudbaleri Crvene zvezde na teren su izašli u belim majicama sa natpisom "Pravda za Mišića", čime su se pridružili navijačima u protestu zbog desetogodišnje kazne za Uroša Mišića.

Stadion Crvene zvezde. Gledalaca: 5000. Sudija: Milorad Mažić (Vrbas).Strelci: Subašić u 18, Milijaš u 28. iz penala i 80. minutu. Žuti kartoni: Bogdanović (Crvena zvezda), Mihajlović (Jagodina).

Crvena zvezda: Stamenković - Ninkov, Gaj, Tomović, Petković - Bogdanović (Pekarić), Milijaš - Lazetić (Blažić), Koroman - Edgar, Subašić (Some).

Jagodina: Vlašković - Ristanović, Žunić, Mihajlović, Lukić (Milenković) - Prodanović (Mijailović), Radosavljević, Bojan Živković - Velić - Miloš Živković, Spasojević - Igor Pavlović.

Post je objavljen 22.09.2008. u 12:50 sati.